MEZINÁRODNÍ VELETRH KVĚTIN V RAKOUSKÉM TULLNU

Tulln 21. srpna 2018 (PROTEXT/ots)

MEZINÁRODNÍ VELETRH KVĚTIN V RAKOUSKÉM TULLNU od 30. srpna do 3. září 2018

NEJVĚTŠÍ EVROPSKÁ VÝSTAVA KVĚTIN

Evropský největší květinový veletrh se sloganem “umělecká galerie květin” je výstavou těch nejlepších rakouských zahradníků a floristů. Tato výstava, které se účastní nejlepší rakouští zahradníci a floristé, je největší událostí zahrádkářského roku. Na výstavě najdete více než 200 tisíc květin, které celou výstavní halu přemění v moře barev, tvarů a vůní. Umělecká galerie představuje umělecká květinová díla, která připomínají díla slavných umělců, jako jsou například “Friedensreich Hundertwasser”, “Claude Monet”, “Egon Schiele” nebo “Leonardo da Vinci”. Nechte se inspirovat největší evropskou květinovou výstavou a fantastickou květinovou výzdobou.

Bohatý program Mezinárodního veletrhu květin v rakouském Tullnu doplňují další speciální výstavy, jako jsou “Barevní ptáci ráje”, “Zahrada smyslů”, “Rozkvétáme v naší zahradě!”, “Se zahradnickými nůžkami a drátem” nebo “Císařovo jablko”.

Na Mezinárodním veletrhu květin v rakouském Tullnu najdou vše potřebné jak profesionální zahradníci, tak amatéři.

Můžete si zde prohlédnout a koupit například:

technologie a vybavení pro návrh zahrad, zahradnické vybavení, zahradnické nástroje, osvětlení zahrad, přírodní i umělé bazény a jezírka, květinářské potřeby, květináče, výrobky z jílu a keramiky, květiny, květinové dekorace, ovocné a okrasné stromy, rostliny a orchideje, víceleté rostliny, zeleninu, zimní zahrady, stínicí systémy, zahradní nábytek, nábytek z teakového dřeva, houpací sítě a dokonce i zastřešení bazénů.

MEZINÁRODNÍ VELETRH KVĚTIN V TULLNU S NEJVĚTŠÍ EVROPSKOU VÝSTAVOU KVĚTIN

Otevírací doba:

čtvrtek 30. srpna až pondělí 3. září 2018

otevřeno denně od 9:00 do 18:00

Výstaviště Tulln (Messe Tulln)

Rakousko

Další informace najdete na webových stránkách: www.messe-tulln.at

Vstupné:

Dospělí: EUR 13.00

Skupiny (20 a více osob), senioři a studenti: EUR 11.00

Děti ve věku 6 - 15 let: EUR 3.00

Děti do 6 let: zdarma