MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH KVETÍN V RAKÚSKOM TULLNE

Tulln 21. augusta 2018 (PROTEXT/ots)

MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH KVETÍN V RAKÚSKOM TULLNE od 30. augusta do 3. septembra 2018

NAJVÄČŠÍ EURÓPSKA VÝSTAVA KVETÍN

Európsky najväčší kvetinový veľtrh so sloganom "umelecká galéria kvetov" je výstavou tých najlepších rakúskych záhradníkov a floristov. Táto výstava, ktoré sa zúčastňujú tí najlepší rakúski záhradníci a floristi, je najväčšou udalosťou záhradkárskeho roka. Na výstave nájdete viac ako 200 tisíc kvetov, ktoré celú výstavné halu premení v more farieb, tvarov a vôní. Umelecká galéria predstavuje umelecké kvetinová diela, ktoré pripomínajú diela slávnych umelcov, ako sú napríklad "Friedensreich Hundertwasser", "Claude Monet", "Egon Schiele" alebo "Leonardo da Vinci". Nechajte sa inšpirovať najväčšou európsku kvetinovou výstavou a fantastickou kvetinovou výzdobou.

Bohatý program Medzinárodného veľtrhu kvetín v rakúskom Tullne dopĺňajú ďalšie špeciálne výstavy, ako sú "Farební vtáky raja", "Záhrada zmyslov", "Rozkvitanie v našej záhrade!", "So záhradníckymi nožnicami a drôtom" alebo "Cisárovo jablko".

Na Medzinárodnom veľtrhu kvetín v rakúskom Tullne nájdu všetko potrebné ako profesionálni záhradníci, tak amatéri.

Môžete si tu prezrieť a kúpiť napríklad:

technológie a vybavenie pre návrh záhrad, záhradnícke vybavenie, záhradnícke nástroje, osvetlenie záhrad, prírodné i umelé bazény a jazierka, kvetinárske potreby, kvetináče, výrobky z ílu a keramiky, kvety, kvetinové dekorácie, ovocné a okrasné stromy, rastliny a orchidey, viacročné rastliny, zeleninu, zimné záhrady, tieniace systémy, záhradný nábytok, nábytok z teakového dreva, hojdacie siete a dokonca aj zastrešenie bazénov.

MEDZINÁRODNÝ VEĽTRH KVETÍN V TULLNE S NAJVÄČŠOU EURÓPSKOU VÝSTAVOU KVETÍN

Otváracia doba:

štvrtok 30. augusta až pondelok 3. septembra 2018

otvorené denne od 9:00 do 18:00

Výstaviska Tulln (Messe Tulln)

Rakúsko

Ďalšie informácie nájdete na webových stránkach: www.messe-tulln.at

Vstupné:

Dospelí: EUR 13.00

Skupiny (20 a viac osôb), seniori a študenti: EUR 11.00

Deti vo veku 6 - 15 let: EUR 3.00

Deti do 6 let: zdarma