Společnost JA Solar dodá monokrystalické moduly PERC pro největší střešní solární projekt v zemích MENA

Peking 21. srpna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost JA Solar Holdings Co., Ltd., jeden z předních světových výrobců vysoce výkonných solárních produktů, oznámila, že dodá monokrystalické moduly PERC o celkovém výkonu 3,2 MW pro solární elektrárnu společnosti Aramex v Dubaji ve Spojených arabských emirátech. Tato elektrárna představuje největší střešní solární projekt v regionu Blízkého východu a Severní Afriky (MENA).

Tento střešní projekt se nachází v dubajském logistickém městě a byl postaven na klíč firmou IMG Solar FZE, dceřinou společností skupiny Izzat Marji Group v Jordánsku. Silné zaměření na vynikající kvalitu a rychlost vedlo k úspěšnému dokončení projektu. Předpokládá se, že střešní solární projekt bude vyrábět 5 milionů kWh elektrické energie ročně, což odpovídá 60% potřebám elektráren Aramexu a snížení emisí oxidu uhličitého o 3 000 tun ročně.

Společnost JA Solar dodala všechny monokrystalické moduly PERC použité v tomto projektu. Společnost je hlavním držitelem patentu technologie PERC a její produkty PERC byly navrženy tak, aby odolaly klimatu v Dubaji, která je známá svými vysokými teplotami, intenzivním ultrafialovým zářením, silnými větry a písečnými bouřemi. Tyto vysoce výkonné moduly mohou také odolat vysokým teplotám a oděru větrem a pískem, mají vyšší spolehlivost a účinnost výroby energie a poskytují pevnou záruku pro maximalizaci výroby energie ze systému.

Pan Cao Bo, viceprezident společnosti JA Solar, řekl: „Jsme zavázáni k výzkumu a vývoji sériově vyráběných vysoce účinných solárních modulů. Nadále budeme poskytovat zákazníkům vysoce kvalitní produkty a služby a podporovat zdravý a udržitelný rozvoj fotovoltaického průmyslu."

Pro další informace kontaktujte:

Xiaorui Sun

+86-10-6361-1888 x1698