Organizace RWTH Aachen Campus nabízí exkluzivní studijní program v oblasti inovací, průmyslu 4.0 a podnikání pro manažery

Aachen (Německo) 9. srpna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Spojení silných stránek dvou ekosystémů RWTH Aachen Campus a Silicon Valley

- Křížový odkaz: Obrázky si můžete stáhnout prostřednictvím agentury AP Images (http://www.apimages.com)

RWTH Aachen Campus nabízí první světově unikátní studijní program "Industry 4.0 Executive Education - Disruptive Innovation and Intrapreneurship (Vzdělávací program pro řídící pracovníky v době průmyslu 4.0 - Zavádění zásadních inovací - Podnikání pro úspěch firmy)", který je určen pro vedoucí pracovníky zabývající se vytvářením a zaváděním inovativních strategií ve svých firmách. Díky možnosti přístupu do dvou ekosystémů RWTH Aachen Campus a Silicon Valley se tak účastníci programu z první ruky dozví informace o úspěšných projektech a budou moci zažít průkopnického ducha obou těchto míst. Tento vzdělávací program má podpořit zavádění inovativních projektů ve firmách jednotlivých účastníků. Program se skládá ze tří modulů, přičemž jeden týden účastníci stráví v Aachenu, a to od 11. do 15. března 2019, jeden týden v Silicon Valley (od 9. do 13. září 2019) a třetí modul je online kurz.

"Podnikatelská a inovativní síla Silicon Valley je pro nás skvělým příkladem. Synergická kombinace místa, kde se vyvíjí nový hardware a inovativního softwarového hubu dostává náš vzdělávací program na úplně novou úroveň," řekl Prof. Günther Schuh, ředitel RWTH Aachen Campus GmbH. Prof. Raymond Levitt, z vysoké školy Stanford School of Engineering a člen Akademického poradního sboru tohoto programu, potvrdil zařazení výuky v Silicon Valley do programu a pochvalně se vyjádřil o hardwarových inovacích v Aachenu: "Tento program je skvělý, protože je výbornou kombinací silných stránek obou míst. Výrobní ekosystém 21st Century v Aachenu je špičkový a probíhá zde velmi rozsáhlý výzkum v oblasti průmyslu 4.0 a pochází odsud úspěšné aplikace, jako jsou elektromobily, StreetScooter nebo e.GO Life."

Další informace a registrace: http://ots.de/Ijro1l

Kontaktní informace pro zájemce