Startuje Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game

Praha 24. července 2018 (PROTEXT)

V pondělí 30. 7. v 18:00 se uzavírají přihlášky týmů na vůbec první Mistrovství Česka a Slovenska v Laser Game. Týmy tak mají poslední šanci se zúčastnit - do uzávěrky přihlášek zbývá už jen několik dní.

Největší turnaj v Laser Game, jaký tu kdy byl. Přes 100 týmů se utká proti sobě

V turnaji je zapojeno 16 Arén z Česka a ze Slovenska, jejich seznam je uvedený na oficiálním webu turnaje.

Každá zapojená Aréna pořádá kvalifikační turnaj čtyřčlenných týmů, které se utkají mezi sebou. Vítězný tým v kvalifikačním turnaji se utká s dalšími 15 týmy na Mistrovství Česka a Slovenska v Košicích.

Uzávěrka přihlášek je 30. 7. v 18 h nebo po dovršení 8 přihlášených týmů. Po naplnění 8 přihlášených týmů jsou další týmy přijímáni jako náhradníci.

1. 8. v 18 h proběhne živě na Facebooku jednotlivých Arén losování pro 1. kolo - kdo proti komu.

Vítězný tým turnaje bude reprezentovat Arénu na Mistrovství Laser Game v Košicích, bude bojovat o titul Mistra ČS v Laser Game a soutěžit o zajímavé ceny.

"Už dlouho jsme přemýšleli nad formátem, který by oslovil stovky hráčů v několika Arénách současně. Jsme tedy rádi, že do historicky prvního mistrovství se zapojilo nejen 16 Arén, ale rovnou také 2 státy," říká spoluorganizátor turnaje Lukáš Churý o motivaci k vytvoření prvního velkého turnaje v Laser Game v Česku a na Slovensku.

Seznam zapojených Arén a seznam dosud přihlášených týmů je uveden na webu:

Některé Arény, např. Laser Aréna ve Znojmě, už přijímá pouze náhradníky. Další týmy se mohou ještě přihlásit v jiných Arénách, kde ještě mají volná místa.

Vítězný tým kvalifikačního turnaje v každé Aréně bude soutěžit o titul Mistra Česka a Slovenska v Laser Game, hrát o zajímavé ceny a reprezentovat své město na Mistrovství v Košicích.

Ubytování i doprava je pro všechny týmy zajištěna bezplatně díky sponzorskému daru města Košice.

Co tedy udělat pro registraci týmu?

Vytisknout a vyplnit přihlášku a osobně ji odevzdat v nejbližší zapojené Aréně spolu se startovným 1000 Kč / 40 € za celý tým.

Kvalifikační turnaj v jednotlivých Arénách bude rozdělen na 4 kola, kdy na odehrání zápasu má každý tým dostatek času - tým si volí sám datum a čas, kdy svůj zápas odehraje.

Samotné mistrovství v Košicích bude dvoudenní a bude se konat na konci září, 29. - 30. 9. 2018.

Kontakt:

Web: https://www.mcslg.cz/

Facebook: https://www.facebook.com/MCSLG.cz/

Lukáš Churý, email@lukaschury.cz,

www.lukaschury.cz

Lukáš Churý založil v roce 2003 web o programování Programujte.com, později v roce 2007 agregátor IT zpráv ITzpravy.cz a v roce 2017 filmový web Filmožrouti.cz. Mezi jeho další aktivity patří od roku 2013 poskytování franšízy pro Laser Arény, LaserGameAreny.cz a je spoluzakladatelem webového studia Devtea.cz.

Klíčová slova ČR-zábava-hry-firmy-Lukáš Churý

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl