Clavin® stojí za SFC Opava - stává se jeho platinovým partnerem

Praha 20. července 2018 (PROTEXT)

Prvoligový fotbalový klub Slezský FC Opava získal prémiového, tzv. platinového, partnera. Stal se jím přípravek Clavin® společnosti Simply You Pharmaceuticals.

"Clavin dlouhodobě podporuje projekty v oblasti sportu s potenciálem růstu. Clavin je značka s otevřenou komunikací, inovátor a tak trošku rebel. Zaujala nás proto příležitost partnerství s klubem, jenž se vyznačuje ofenzivním stylem hry, má vysoké ambice a jehož hráči na sobě tvrdě pracují. Navíc klub disponuje fantastickou fanouškovskou základnou, která stojí za svým týmem kdykoliv a kdekoliv. Oceňuji také rychlost jednání s vedením SFC Opava, naprosto v duchu našeho sloganu "Mužem hned". Věřím, že i díky podpoře Clavinu vystoupá prvoligový tým hodně vysoko," okomentoval dohodu Jiří Kašpárek, holdingový marketingový ředitel společnosti Simply You Pharmaceuticals a.s.

"Jsme rádi, že se nám podařilo získat zajímavého a progresivního partnera. Spolupráce je prozatím dohodnuta na sezonu 2018/2019, věřím však, že se může nakonec jednat o dlouhodobější, oboustranně prospěšné partnerství. Zároveň platí, že klub i nadále hledá investora se zájmem o koupi majoritního podílu," uzavřel Ing. Marek Hájek, předseda představenstva Slezský fotbalový club Opava, a.s.

Více informací:

www.sfc.cz

www.clavin.cz

www.simply-you.cz

Klíčová slova ČR-farmacie-léky-fotbal-Opava-první-firmy-Simply You Pharmaceuticals

Chemický a farmaceutický průmysl