Rezidence White Garden nabízí před kolaudací poslední volné byty

Praha 12. července 2018 (PROTEXT)

Rezidence White Garden patří mezi komorní projekty spojující neokázalý luxus rekonstruovaného secesního nájemního domu s hodnotnou současnou architekturou. Před srpnovou kolaudací zbývá posledních sedm bytů od 3+kk po luxusní penthouse 5+kk. White Garden přináší klidné bydlení s unikátní zahradou ve vnitrobloku jen 3 minuty chůze od životem kypícího Anděla.

Luxusní developerské projekty v širším centru Prahy nabízejí buď prvotřídně zrekonstruované historické domy nebo atraktivní novostavby. Rezidence White Garden vybočuje netradičním spojením secesního domu z roku 1887 se zcela novou budovou, nyní těsně před kolaudací. Mezi oběma objekty vznikl od ruchu města odstíněný vnitroblok s unikátní zahradou. „Zahrada dala celému projektu nejen název, ale skutečnou výjimečnost. Uzavřený komplex přinese posezení pod vzrostlými stromy, okrasné keře, traviny a odpočinkové zóny. Byty ve vyšších patrech otevřou výhledy na Smíchov, vltavské nábřeží, Petřín i Vyšehrad,“ říká Jakub Sedmihradský, Business Development Director.

Všechny byty jsou připraveny k individuálnímu dokončení všech povrchů, koupelen a dveří dle vkusu kupujícího. Samozřejmostí je možnost garážového stání přímo v objektu. Nad ostatními luxusními byty ční byt číslo 30, penthouse v dispozici 5+kk, jehož velkorysých 184 m2 vnitřních prostor doplňuje 65 m2 velká terasa.

Základní informace o projektu White Garden

• Posledních 7 volných jednotek v sedmipodlažní stavbě v těsné blízkosti Anděla.

• Byty 3+kk až 5+kk o rozměrech 91 m2 až 184 m2 s cenou od 13 950 000 Kč až 27 900 000 Kč.

• Jedinečná zahrada se vzrostlými stromy, relaxačními zónami a zelení přímo ve vnitrobloku domu.

• Garážová stání přímo v objektu.

• Netradiční propojení špičkově zrekonstruovaného secesního domu se zcela novou budovou.

Výhody lokality Praha 5 Anděl

• Jedna z nejživějších oblastí metropole s veškerým potřebným zázemím, včetně mezinárodních škol, v docházkové vzdálenosti.

• Dokonalá dopravní dostupnost, metro vzdálené 3 minuty chůze.

• Blízká Vltava pomáhá utvářet příjemné mikroklima i v horkých letních měsících.

LEXXUS Group

LEXXUS nabízí širokou nabídku nových bytů v developerských projektech, rodinných domů a pozemků v Praze a okolí. Již více než dvě desítky let se specializuje na nové byty a je jejich největším prodejcem v Praze. LEXXUS je oblíbenou volbou náročných klientů, požadujících vysokou kvalitu služeb a nabídky.

Do portfolia skupiny LEXXUS Group dále patří značka Lexxus Norton, která se zaměřuje na prodej či pronájem výhradně luxusních, nadstandardních rezidenčních nemovitostí v nejlepších lokalitách Prahy a okolí.

Karel Pluhař Mediální zástupce, Topic PR

Email: kpluhar@topicpr.cz