IKEA stahuje z prodeje napáječku pro zvířata LURVIG

Praha 11. července 2018 (PROTEXT)

IKEA stahuje z prodeje napáječku pro domácí zvířata LURVIG

IKEA stahuje z prodeje napáječku pro domácí zvířata LURVIG, protože kočkám a psům hrozí nebezpečí. Jejich hlava se může zaseknout v nádržce na vodu a následkem toho se mohou udusit. IKEA žádá zákazníky, kteří si napáječku koupili, aby výrobek přestali používat a přinesli ho zpět do obchodního domu IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši.

IKEA dostala hlášení o dvou případech, při kterých se psům v nádržce na vodu LURVIG zachytila hlava a oni se udusili. Napáječka LURVIG se prodávala v 15 zemích včetně České republiky od října 2017.

"Nehody, které se staly a při kterých se zadusili dva pejsci, nás zasáhly. Víme, že pro mnohé naše zákazníky jsou mazlíčci důležitou součástí rodiny a mají je rádi. V IKEA klademe bezpečnost vždy na první místo, a proto jsme se rozhodli, že napáječku LURVIG stáhneme ihned z prodeje," řekla Petra Axdorff, manažerka IKEA of Sweden.

IKEA žádá zákazníky, kteří si napáječku koupili, aby výrobek přestali používat a přinesli ho zpět do obchodního domu IKEA, kde jim budou vráceny peníze v plné výši. Doklad o nákupu není požadován. IKEA se všem svým zákazníkům omlouvá za případné nepříjemnosti.

Pro více informací se mohou zákazníci obrátit na oddělení Výměny a vracení zboží nebo na kontaktní centrum IKEA na telefonním čísle 234 567 890.

Kontakt:

Zdeňka Pecková

tisková mluvčí a PR Manager

IKEA Česká republika

zdenka.peckova@IKEA.com

www.IKEA.cz

www.facebook.com/IKEAceska?ref=stream

www.youtube.com/user/ikeaceskarepublika

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-Švédsko-trh-zvířata-bezpečnost-firmy-IKEA

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl