Bobové dráhy a lanové MonkeyParky - Harrachov a Špindlerův Mlýn

Harrachov (Semilsko) 27. června 2018 (PROTEXT)

Odměna školákům

Není v českých zemích běžným zvykem odměňovat za úspěchy. Spíše je úspěch záviděn, někdy jsou dokonce úspěšní lidé i děti za své úspěchy dehonestováni. Alespoň v malém se to naše společnost První bobová a.s. snaží změnit. I proto, že naše bobové dráhy a lanové parky Špindlerův Mlýn a Harrachov slouží již přes dvacet let k radosti drtivé většiny jejich návštěvníků. I proto, že by se slova úcta, slušnost, ohleduplnost, empatie a gentlemanství mělo vrátit do běžného slovníku každodenního života.

A protože jsme přesvědčeni, že úspěch má být odměňován, společnost První bobová a.s. v červenci odmění všechny školáky základních škol, kteří svou inteligencí, pílí a znalostmi dosáhli na samé jedničky. Stačí přinést vysvědčení nebo jeho kopii a každý školák se samými jedničkami se zdarma sveze jednu jízdu v hodnotě 120 Kč na bobové dráze Špindlerův Mlýn nebo Harrachov. Všem úspěšným jedničkářům GRATULUJEME!!

Zkrátka ale nepřijdou ani ti méně úspěšní, kterým na vysvědčení přistály i jiné známky než samé jedničky. V červenci si odnese drobnou pozornost naprosto každý školák, který se na oblíbené bobové dráhy Špindlerův Mlýn a Harrachov přijde svézt. Jak se na Krkonoších rádo říkává, PŘIJĎTE POBEJT!!

Letní provozní řád

Bobové dráhy a lanové parky Špindlerův Mlýn i Harrachov mají pro letní provoz pro návštěvníky výrazně výhodněji upraven i provozní řád. Od 29.06.2018 do 31.08.2018 budou v provozu denně od 10:00 do 20:00.

Provozní řád pamatuje i na milovníky večerních a nočních jízd a na ty, kteří se po celodenní túře po krásných Krkonoších chtějí třeba ještě povozit. Od 14.07. do 18.08.2018 bude provoz umožněn zájemcům dokonce až do 22:00 ve Špindlerově Mlýně, respektive do 21:00 v Harrachově.

Ceník obou bobových drah pamatuje i na skupiny školáků nebo přátel nad deset osob speciálním zvýhodněným jízdným. Podrobnosti každý nalezne na webu společnosti První bobová a.s. www.bobovka.cz nebo je obdrží přímo v pokladnách bobových drah.

Bez rozdílu věku, pohlaví, národnosti, vyznání i barvy kůže přejeme pokud možno nádherné léto!!!

Za společnost První bobová a.s.

Ing. Vít Moudrý

předseda představenstva

(602 341 227, santori@volny.cz )

Klíčová slova ČR-zábava-firmy-První bobová