M&M Holding expanduje. Loni utržil o 60 procent více než v roce 2016!

Ostrava 26. června 2018 (PROTEXT)

Petr Morcinek, majitel holdingu

Společnost M&M Reality prodala v loňském roce 24 tisíc nemovitostí v hodnotě 32,7 miliardy korun a její tržby činily 878 milionů korun. Firma tak potvrdila svou pozici lídra na tuzemském realitním trhu. Tržby celého holdingu, pod který tato největší realitní kancelář v zemi spadá, činily více než 1,7 miliardy korun. To oproti roku 2016 znamená nárůst o bezmála 60 procent!

Úspěšný rok mají za sebou i další dceřiné společnosti holdingu. Například firma M&M Finance, která se specializuje na zajišťování hypotečních úvěrů a všech typů pojištění, zprostředkovala v loňském roce hypotéky v hodnotě 14,5 miliardy korun a také více než 10 tisíc pojistných smluv.

Další dceřiná společnost, M&M Development, spustila v loňském roce projekt s názvem „Obnova bytového fondu v ČR“, jehož náplní jsou rekonstrukce bytů, rodinných a nájemních domů. Firma už má v tuto chvíli „na kontě“ 800 rekonstrukcí.

Rok 2018 je pro M&M Holding ve znamení expanze a rozšiřování portfolia služeb. "V rámci projektu Výstavba bytového fondu v ČR začínáme stavět 2 500 nových družstevních bytů a každý rok tento počet zdvojnásobíme. Hlavně na malých městech, kde se ostatní bojí stavět dostupné bydlení. Takže se rázem stáváme také největším českým developerem družstevního bydlení," přibližuje jeden z ambiciózních projektů majitel holdingu Petr Morcinek.

Holding také letos navazuje úzká partnerství s předními českými firmami. Cílem je rozšířit portfolio doplňkových služeb spojených s činností největší realitní kanceláře v zemi. Prvními strategickými partnery holdingu se v první polovině roku staly společnosti Česká pojišťovna a E.ON.

"Na pobočkách České pojišťovny vznikají kontaktní místa realitní kanceláře M&M Reality. To znamená, že vedoucí poboček České pojišťovny budou zároveň spolupracovat s našimi realitními makléři," popisuje Petr Morcinek.

Spolupráce s energetickou společností E.ON bude vypadat tak, že na pobočkách realitní kanceláře M&M Reality vzniknou zároveň i plnohodnotná obchodní zastoupení této energetické společnosti.

V rámci spolupráce s těmito dvěma strategickými partnery vzniká dalších 85 poboček realitní kanceláře M&M Reality. Ta přitom byla se svými dosavadními 185 stabilními pobočkami už tak největší v republice.

Kontakt:

Renata Lichtenegerová

PR manažerka pro komunikaci s médii

GSM: +420 739 523 465

e-mail: rlichtenegerova@mmreality.cz