V Česku vznikl zajímavý hotel

Praha 26. června 2018 (PROTEXT)

Český apartmánový hotel Revelton Studios byl otevřen dne 23. června 2018. Hotel se nachází ve Františkových Lázních. Františkovy Lázně jsou spolu s Karlovými Vary a Mariánskými Lázněmi součástí lázeňského trojúhelníku.

Při rekonstrukci byl změněn koncept, design a interiér hotelu. Františkovy Lázně jsou známé především díky svým léčivým pramenům. Tvůrci hotelu Revelton Studios se však zaměřili jak na zábavu, tak na odpočinek. Důraz je ale především kladen na zábavu. Ale ani hosté se zájmem o tradiční pobyt a léčení nepřijdou zkrátka: tito klienti mohou využít lázeňské kúry.

Nový koncept v interiérech

Hotelové pokoje jsou nevelké, avšak pohodlné. Jsou zde funkční zóny: kuchyň, jídelna či ložnice. Díky čtecímu koutku se spoustou knih v nejrůznějších jazycích, jsou tyto pokoje ještě útulnější. Hoteloví hosté se tak nebudou nudit ani za deště!

Nápaditý vzhled tematicky laděných apartmánů nelze přehlédnout. V interiéru jsou použity odvážné syté barvy: modrá, červená ? zelená. Pokoje jsou pojaty klasicky, moderně i bohémsky. Apartmány jsou pojmenovány podle evropských měst a tomu je přizpůsoben i interiér. Dekorace (obrazy, hodiny, doplňky) vždy podtrhují charakter konkrétního města.

Designéři navrhli vše jak pro pohodlnou relaxaci, tak i pro pobyt o samotě uprostřed zeleně či pro meditaci. K tomu hotel nabízí velkou zajímavě zdobenou a nasvícenou terasu. Pohled na lesknoucí se fontánu určitě přispěje k opravdovému odpočinku. Relaxovat lze o i samotě nebo s partou.

Muzeum optických iluzí a úniková hra. Leckterý cestovatel se rozhodne pro hotel právě kvůli nečekaným inovacím: muzeu iluzí a únikové hře. Jde o první obdobný lázeňský hotel.

- V Muzeu Iluzí jsou vystaveny zajímavé obrazy, působící z určitého úhlu plasticky. Lze si zde pořídit legrační fotografie s různými postavami.

- Úniková hra je jako stvořena pro milovníky dobrodružství a logických záhad. Účastníci si musejí poradit a dostat se z pokoje ven.

Podle odborníků je hotel vhodný pro aktivní cestovatele či rodiny s dětmi.

Správce a ředitel Alexander Plyatsevoy říká: "Ve Františkových Lázních je spousta míst, nabízejících léčebný pobyt. Nikdo vám však neumožní pobyt a zábavu zároveň. Rozhodli jsme se využít této mezery na trhu, a tak nyní přicházíme se zcela jiným pohledem na lázeňskou rekreaci. Nabízíme jak zábavu, tak vše potřebné k načerpání sil, energie či dobití baterek."

Kontakt:

e-mail: media@reveltonstudios.cz