PROTEXT VIDEO: Debata o makroekonomickém vývoji ČR

ČTK bude dnes v servisu PROTEXT VIDEO od 13:15 do 14:45 živě vysílat debatu o makroekonomickém vývoji České republiky, rizicích a bariérách ekonomického růstu, měnové politice, produktivitě práce a dalších tématech v rámci každoroční porady ekonomických diplomatů.

Svou účast v panelu přislíbili bývalý guvernér ČNB a hlavní ekonom a ředitel Holdingu Generali pro Rakousko, Střední a Východní Evropu a Rusko pro vztahy s institucemi Miroslav Singer, člen bankovní rady ČNB Marek Mora, generální ředitel Exportní garanční a pojišťovací společnosti (EGAP) Jan Procházka, hlavní ekonom Deloitte David Marek, analytik on line brokera AkcentaCZ Miroslav Novák.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-hospodářství-diplomacie-Czech Trade-Praha-25.6.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy
Finance, ekonomika