Vysoce výkonné moduly společnosti GCL System Integration jsou prezentovány na výstavě Intersolar

Mnichov (Německo) 23. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

GCL System Integration (SZ: 002506) (GCL-SI), dceřiná společnost největšího světového koncernu GCL Group pro čistou energii, prezentuje své nejnovější moduly řady o výkonu přesahujícím 300 W na výstavě Intersolar 2018, což poukazuje na pevný postoj společnosti ohledně rozvoje na evropském trhu. Poskytovatel komplexních integrovaných systémů společnost GCL SI se zaměřuje na poskytování diferencovaných systémových řešení pro zákazníky a výstava Intersolar je ideální příležitostí k tomu, aby to prokázal předvedením svých vysoce účinných modulů.

Řada modulů o výkonu přesahujícím 300 W, které jsou nejpokročilejšími multi a monokrystalickými moduly MBB na světě, debutovaly v květnu na výstavě SNEC. Multikrystalický modul MBB s jedním sklem, který obsahuje černé křemíkové destičky „TS+" druhé generace, může dosáhnout efektivity 305 W, což je nejúčinnější sériově vyráběný konvenční polykrystalický modul s černým křemíkem. Vyznačuje se také estetičtějším designem s jednotnějším zabarvením. Navíc černá křemíková struktura přispívá k lepší absorpci záření, která pomáhá zvýšit účinnost o 5 W. Modul P6/72GW s dvojitým bílým sklem je také prezentován na výstavě Intersolar. Je bezrámový a nevyžaduje uzemnění. Vztahuje se na něj 30letá záruka a je vhodný pro rozsáhlé pozemní projekty, střešní plochy a pobřežní oblasti.

Společnost GCL SI v posledních několika letech učinila výrazný pokrok v oblasti vývoje nových zahraničních trhů. Eric Luo, prezident společnosti GCL SI, řekl: „Díky kultivaci zámořských trhů po dobu více než jednoho roku získávají technologie, značka a produkty společnosti GCL SI větší uznání. Aktivním rozšiřováním kanálů na klíčových trzích, jako jsou USA, Jihovýchodní Asie, Austrálie, Střední východ a Afrika, zaznamenaly zahraniční prodeje společnosti GCL SI ve srovnání se stejným obdobím loňského roku dvojnásobný nárůst až na 27 % celkového prodeje a očekává se, že v roce 2018 bude více než 50 % prodeje generováno na zahraničních trzích."

Podle slov pana Shu Hua, předsedy představenstva společnosti GCL SI, se společnost snaží prosadit hromadnou výrobu svých vysoce účinných mono a polykrystalických modulů. Kombinace nových výrobků o výkonu přesahujícím 300 W a vynikajících systémových řešení poskytne společnosti GCL SI velkou podporu při dobývání nových trhů díky nižším nákladům.

V květnu získalo středisko pro testování modulů společnosti GCL SI certifikaci TUV NORD, což představuje velké uznání systémů kvality a testovacích technik společnosti GCL SI. Společnost DNV.GL také vybrala společnost GCL SI jako svého nejlepšího globálního poskytovatele modulů za vynikající výkon v oblasti výroby a spolehlivosti modulů.

O společnosti GCL-SI

Společnost GCL System Integration Technology Co., Ltd. (002506 Shenzhen Stock) (GCL-SI) je součástí skupiny GOLDEN CONCORD (GCL). Společnost GCL-SI dodává komplexní integrované energetické systémy a je odhodlána stát se světovou jedničkou v oblasti solární energie.

Kontakt:

Echo Zhang, brand manažer divize zahraničního obchodu, 86 (0)512 6983 2911, zhangning_nj@gclsi.com

Klíčová slova Německo-energie-GCL System

Evropa, EU, NATO (es)