Návrhy na volbu 2 členů Kontrolní rady Technologické agentury České republiky

Praha 22. června 2018 (PROTEXT)

VÝZVA předsedy výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Poslanecké sněmovny

Předseda výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu posl. Václav Klaus ve smyslu ustanovení § 36a odst. 8 zákona č. 130/2002 o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací z veřejných prostředků a o změně některých souvisejících zákonů (zákon o podpoře výzkumu, experimentálního vývoje a inovací), ve znění pozdějších předpisů,

vyzývá

právnické osoby zabývající se výzkumem a vývojem, aby ve lhůtě

do 31. srpna 2018

předložily výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Poslanecké sněmovny návrhy na volbu 2 členů Kontrolní rady Technologické agentury České republiky.

Václav Klaus v. r.

předseda

výbor pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu

Poslanecké sněmovny

V Praze dne 21. června 2018

Případné dotazy zodpoví sekretariát výboru pro vědu, vzdělání, kulturu, mládež a tělovýchovu Poslanecké sněmovny, Sněmovní č. 4, 118 26 Praha 1, tel. 257173361, e- mail: vvvkmt@psp.cz.

Klíčová slova ČR-sněmovna-věda-Klaus

Věda, vzdělávání a školství
Politika, veřejná správa a soudy