Společnost GCL-SI byla společností DNV GL opět jmenována nejlepším výrobcem modulů a získala akreditaci zkouškového centra fotovoltaických produktů od agentury TUV Nord

Šanghaj 2. června 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

GCL-SI obdržela ocenění od DNV GL (PRNewsfoto/GCL System)

GCL-SI obdržela akreditaci TUV Nord (PRNewsfoto/GCL System)

Uznání za kvalitu výroby a dokonalé testování

Společnost GCL System Integration (SZ: 002506) (GCL-SI) byla vybrána jako nejlepší výrobce modulů společností DNV GL, globální organizací zajišťující kvalitu a řízení rizik, a to díky vynikajícímu výkonu při výrobě modulů a spolehlivosti produktu. Kromě toho testovací středisko solárních produktů společnosti GCL-SI získalo akreditaci od společnosti TUV Nord a potvrdilo svůj moderní systém řízení jakosti a vynikající zkušební technologii. Tato uznání přicházejí poté, kdy společnost GCL-SI získala certifikaci produktů PVEL a získala ocenění nejvyšších výrobců modulů od DNV GL v roce 2017.

Předseda představenstva společnosti GCL-SI, Shu Hua, uvedl: „Pro společnost GCL-SI je poctou, že získala ocenění Nejlepšího výrobce od společnosti DNV GL a že naše zkušební centrum pro výrobky je akreditováno společností TUV Nord. Jako společnost jsme se zavázali poskytovat zákazníkům vysoce kvalitní a spolehlivé solární produkty pro výrobu energie. Nadále budeme upřednostňovat nejmodernější výzkum a vývoj (R&D), stejně jako přísné kontroly kvality výrobků, jako součást našeho poslání přinést zelenou energii do života většího počtu lidí."

Fotovoltaické zkušební centrum („Centrum") společnosti GCL-SI pokrývá plochu 3000 m2 a bylo založeno v únoru 2016 v největší integrované výrobní základně modulů GCL-SI ve městě Zhangjiagang. Skládá se z více než 30 velkých zkušebních zařízení, více než 20 ručních přístrojů pro měření přesnosti a 50 malých zkušebních přístrojů. Centrum je schopno pokrýt testovací sekvence specifikované v hlavních normách fotovoltaického průmyslu, jako je nové normy IEC 61215, IEC 61730 a UL 1703.

Fotovoltaické zkušební laboratoře akreditované společností CNAS disponují celkem 55 schválenými testovacími zařízeními, což z nich činí nejkomplexnější zkušební centrum mezi laboratořemi fotovoltaických elektráren s nejkomplexnějšími standardy. Laboratoře společnosti GCL-SI budou moci provádět vlastní certifikační testy IEC pro fotovoltaické produkty, což zvýší efektivitu testování a zároveň sníží náklady a zkrátí cyklus certifikace.

Vysoce efektivní výzkum a vývoj produktů, na kterém GCL-SI neustále pracuje, vytvořil produktovou ekologii s optimální účinností a komplexní technologií. To pomohlo vytvořit portfolio jednotlivých a kombinovaných produktů, které mohou efektivně zvýšit podíl společnosti na trhu.

Společnost GCL-SI v současné době disponuje výrobní kapacitou modulů o celkovém výkonu 6 GW a oznámila 4 nové vysoce výkonné produkty s kapacitou přesahující 300 W v jednotlivých a kombinovaných produktech. Mezi ně patří polykrystalický modul MBB s jedním sklem, který v hromadné výrobě dosahuje výkonu 305 W, což je nejúčinnější běžný polykrystalický modul na světě. Výkon monokrystalického modulu dosahuje také 315 W, což je o 10 W vyšší výkon oproti modulům využívaným v rámci projektu Front-Runner.

O společnosti GCL-SI

Společnost GCL System Integration Technology Co., Ltd. (002506 Shenzhen Stock) (GCL-SI) je součástí skupiny GOLDEN CONCORD (GCL). Společnost GCL-SI dodává komplexní integrované energetické systémy a je odhodlána stát se světovou jedničkou v oblasti solární energie.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/699032/GCL_SI_receiving_award_from_DNV_GL.jpg

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/699033/GCL_SI_accredited_by_TUV_Nord.jpg

KONTAKT: Zhang Ning, +86-512-68532729, zhangning_nj@gclsi.com

Klíčová slova Čína-energie-GCL System