Lídři českého stavebnictví očekávají další růst - videopřenos

Praha 1. června 2018 (PROTEXT)

Premiér v demisi Andrej Babiš a ředitel společnosti CEEC Research Jiří Vacek

Představitelé největších stavebních firem, ale i státní správy v oboru očekávají, že české stavebnictví v letošním i příštím roce poroste. Vyplývá to z průzkumu analytické společnosti CEEC Research ve spolupráci s firmou Saint-Gobain mezi stovkou tuzemských stavebních podniků. Přesné výsledky zveřejní ředitel CEEC Research Jiří Vacek v pondělí 4. června na Setkání lídrů českého stavebnictví na Pražském hradě.

Setkání vrcholných představitelů státu a ředitelů nebo členů představenstev stavebních, projektových a developerských společností se zúčastní i předseda vlády Andrej Babiš, ministryně pro místní rozvoj Klára Dostálová, ministr dopravy Dan Ťok, ministryně financí Alena Schillerová, ministr životního prostředí Richard Brabec a další významní panelisté. Z publika bude jako již tradičně diskutovat s členy vlády více než 500 lídrů českého stavebnictví.

ČTK bude ze Setkání lídrů českého stavebnictví vysílat živý videopřenos v servisu PROTEXT VIDEO v pondělí 4. června od 10:00.

Zasíláme kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení:

Klíčová slova ČR-stavby-ČTK

Stavebnictví, bydlení a reality