Čínský výrobce solárních panelů Risen Energy podepsal s bankou EBRD mandátní smlouvu o financování jejího solárního projektu s kapacitou 63 MW v Kazachstánu

NING-PO (Čína) 24. května 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Representatives from Risen Energy and EBRD signing the mandate letter (PRNewsfoto/Risen Energy Co., Ltd)

Risen Energy se stává první čínskou společností, která vybuduje solární elektrárny v Kazachstánu

Společnost Risen Energy Co., přední čínský výrobce solárních panelů, podepsala s Evropskou bankou pro obnovu a rozvoj (EBRD) během jejího 27. výročního zasedání konaného dne 10. května 2018 v Jordánsku mandátní smlouvu o financování výstavby solárního projektu o kapacitě 63 MW.

Výstavba zeleného solárního projektu o kapacitě 63 MW bude zahájena v září a její dokončení se plánuje na červen 2019. Průměrný roční dodávaný výkon by po uvedení do provozu měl dosahovat 108 719 MWh.

Začátkem tohoto roku podepsaly EBRD a společnost Risen Energy další mandátní smlouvu o financování solárního projektu společnosti Risen Energy o výkonu 40 MW také v Kazachstánu. Spolupráce s EBRD bude podporovat společnost Risen Energy při vstupu na kazašský solární trh a stane se první čínskou fotovoltaickou společností, která v této zemi vybuduje solární elektrárny.

„Partnerství s EBRD otevírá novou kapitolu pro plán financování mezinárodních projektů společnosti Risen Energy, neboť představuje jak kvalitativní posun, tak i významný krok ve strategii mezinárodní expanze společnosti. Vazby s mezinárodními multilaterálními organizacemi, jako je banka EBRD, poskytují společnosti cennou příležitost zvýšit své kompetence v rámci strategie rozvoje, financování a technologických služeb pro mezinárodní projekty," řekl Zhang Jieling, ředitel projektového financování a investic společnosti Risen Energy.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/692132/Risen_Energy_EBRD_Signing_ceremony.jpg

Kontakt: Tina Feng, +86-13736192549, tina@risenenergy.com

Klíčová slova Čína-Kazachstán-energie-Risen Energy Co., Ltd