TRADIČNÍ KERAMICKÝ DEN A SETKÁNÍ KOSTELCŮ ČR V KOSTELCI NAD ČERNÝMI LESY

Kostelec nad Černými lesy (u Prahy) 17. května 2018 (PROTEXT)

Točení na kruhu pro veřejnost

Pokud jste doposud nenavštívili Kostelec nad Černými lesy v poslední květnovou sobotu, tak teď je před vámi ta pravá příležitost. V tento den se mimořádně konají dvě nejvýznamnější akce města.

Tradiční keramický den, letos jubilejní 30. ročník, proběhne 26.5.2018 na náměstí Smiřických a zároveň se bude konat tradiční 27. ročník Setkání Kostelců ČR na kosteleckém zámku.

Čekat na vás bude nepřeberné množství autorské keramiky, točení na hrnčířském kruhu, výstavy, soutěže, vystoupení kosteleckých souborů, přehlídky řemesel a bohaté občerstvení. V odpoledních hodinách se můžete těšit na koncerty kapel VETERÁNI STUDENÉ VÁLKY, FLERET A IVAN HLAS TRIO. Doprava autobusem z Prahy od metra Háje nebo vlakem do Českého Brodu a dál kyvadlovou dopravou. Vstup zdarma. Další informace na http://www.kostelecncl.cz.

Kontakt:

Městský úřad Kostelec nad Černými lesy, oddělení kultury

e-mail: kultura@kostelecncl.cz

Autorkami fotek jsou Jana Wendlová, Věra Roškotová a Hana Flusserová.

Klíčová slova ČR-výtvarné-zábava-správa-keramika-Kostelec n.Č.l.

Středočeský (sc)

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl