PROTEXT VIDEO: TK FSV UK na téma Skrytá reklama a děti

ČTK bude v servisu PROTEXT VIDEO v pondělí 14. května od 13:00 vysílat živě video z tiskové konference katedry marketingové komunikace a public relations Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy na téma Skrytá reklama - dokáží děti rozpoznat sponzorované obsahy na sociálních médiích? Vedoucí katedry Denisa Hejlová představí výsledky výzkumu veřejného mínění, které zpracovala pro FSV UK agentura IPSOS, a vlastní výzkum dětí ze základních škol. Na výzkumu a jeho prezentaci se podílejí i studenti katedry marketingové komunikace a public relations.

Zasíláme Vám kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení.

Klíčová slova ČR-školy-média-reklama-děti-Praha-14.5.-UPOZORNĚNÍ-VIDEOSTREAM

Věda, vzdělávání a školství
Média, společnost a životní styl