Gravel bike z dílny české značky Kolos

Praha 10. května 2018 (PROTEXT)

Kolos No.4 Gravel Bike je rychlý stroj na špatné cesty. Nový trend robustních „silniček“ do nepohody definuje nové standardy a nároky pro kola. Gravel Bike české značky Kolos však nabízí mnohem více - díky on-line konfigurátoru poskytuje rozsáhlou škálu individuální specifikace. Můžete si tak vytvořit jednodušší fitness kolo, náročnější adventure bike či plně vybavené kolo pro dálkové expedice

Základem kola je lehký, ale robustní rám z chrom-molybdenové oceli (CrMo). Ztenčovaný ocelový rám s proměnnou tloušťkou stěny trubek dosahuje nízké hmotnosti při zachování ideálních vlastností. Je pevný a pružný, určený zejména pro náročnou cyklistiku. Zvolíte si výšku a barvu rámu a pak si již vytváříte kolo s ideálním osazením a doplňky.

Osazení kola vybíráte z kvalitních a prověřených komponentů, za kterými stojí silné značky. Na kole najdete komponenty Shimano, vždy v kompletní řadě osazení, dále pak komponenty Humpert, SKS, Schwalbe (Německo), Herrmans (Finsko), Spanninga (Holandsko). Nechybí pak ani doplňky od renomovaných výrobců jako jsou Ortlieb, Brooks, Tubus apod.

Gravel bike s chrom-molybdenovým rámem je tou správnou volbou pro každého, kdo chce elegantní, univerzální, odolné a rychlé kolo s možností rozšíření na vícedenní výlety s bikepacking výbavou nebo expedice s plně naloženými nosiči.

Přejeme hodně zdaru a mnoho ujetých kilometrů!

www.kolosbikes.com/gravel-bike-no4

Kontakt:

Martin Říha

jednatel společnosti Citybikes, s.r.o.

e-mail: martin.riha@citybikes.cz

www.citybikes.cz

Klíčová slova ČR-kondice-služby-firmy-Citybikes

Služby, cestovní ruch