Weber fandí sportu

Praha 4. května 2018 (PROTEXT)

Weber, výrobce a dodavatel špičkových stavebních materiálů, se stal oficiálním partnerem Světového poháru v horských kolech 2018.

Světový pohár se koná ve dnech 25.-27. května 2018 v Novém Městě na Moravě.

Přijďte zažít úžasnou elektrizující atmosféru!

Podtitul Světového poháru je: Zažij to! - Užij si to! - Zafandi si!

Světového poháru se zúčastní celosvětové špičky: Jaroslav Kulhavý (vítěz OH z Londýna a stříbrný z Ria) a Ondřej Cink. Tento závod v Novém Městě na Moravě byl 6x oceněn jako nejlepší z celého seriálu Světového poháru. Pravidelně přijíždí přes 50 000 diváků, 700 elitních závodníků a závodnic z 45 zemí a z pěti kontinentů, 150 závodních týmů.

Více informací naleznete na oficiálním webu Světového poháru horských kol: http://www.mtbnmnm.cz

Kontakt:

Monika Ruffrová

divize Weber Saint-Gobain Construction Products CZ, a.s.

Radiová 3; 102 00 Praha 10

T: 272 701 137; F: 272 701 138; E: monika.ruffrova@weber-terranova.cz

Něco o Weber:

je dnes v České republice jedním z nejvýznamnějších dodavatelů a výrobců vysoce kvalitních fasádních a zateplovacích systémů, štukových, tepelně izolačních a sanačních omítek, nátěrů, vyrovnávacích a samonivelačních podlahových hmot, technických malt a hydroizolacích a lepidel na obklady a dlažby.

Nabízí komplexní škálu řešení, využívá moderní technologie, založené na nejvyšších technických požadavcích.

Klíčová slova ČR-stavebniny-sporty-firmy-Weber Saint-Gobain-Lena Chemical

Stavebnictví, bydlení a reality