Mezinárodní hotelový řetězec NH Hotel Group rozšiřuje své působení v České republice a 1.5.2018 zahájil provoz hotelu NH Collection Prague

Praha 2. května (PROTEXT)

NH Collection je jednou ze 4 značek NH Hotel Group. Hotely této prémiové značky se nacházejí v nejvýznamnějších městech evropských a latinskoamerických zemí. Vynikají vysokými standardy komfortu, širokou škálou nabízených služeb a servisem uzpůsobeným přáním zákazníků. Značná pozornost je věnována detailu, aby bylo u hostů dosaženo mimořádného zážitku a překonání jejich očekávání.

Budova, která do této doby byla součástí hotelu NH Prague City, je situována na vrcholu kopce Mrázovka uprostřed klidného parku, z něhož se naskýtá krásný výhled na město.

Do budovy Vás vyveze unikátní nově zrekonstruovaná lanovka, sloužící jako spojovací prostředek dvou hotelových budov, budovy NH Prague City na úpatí kopce Mrázovka s budovou NH Collection Prague na jeho vrcholu. Je atrakcí nejen pro hotelové hosty, ale i pro veřejnost, a to bezplatně.

Okolí hotelu nabízí mnoho příležitostí k odpočinku, zábavě a nákupům. Letiště se nachází v praktické vzdálenosti 15,5 km a historické centrum města je snadno dostupné hromadnou dopravou nebo pěšky.

NH Collection Prague disponuje 136 prostornými pokoji rozdělenými do tří kategorií dle jejich velikosti a k nim příslušející služby s garancí standardů tohoto mezinárodního řetězce. Některé pokoje jsou vybaveny balkónem nebo terasou, pokoje umístěné v přízemí mají vlastní předzahrádku a ty umístěné ve vyšších patrech nabízejí výhled na město.

Dále se zde nacházejí 4 konferenční místnosti o celkové rozloze 170,3 m2 s kapacitou až 180 osob. Tyto variabilní místnosti s denním světlem a s možností zatemnění jsou vybaveny moderní AV technikou a jsou ideálním místem pro pořádání všech typů akcí, od konference po obchodní jednání nebo např. školení. Nově postavené wellness centrum poskytne vše potřebné pro regeneraci, jako je bazén s protiproudem o rozměrech 12x3 m a hloubkou 1,3 m, saunu a whirlpool. Hosté dále můžou využít plně vybavené fitness centrum s thajskými masážemi, párou a saunou, nacházející se v budově hotelu NH Prague City.

Sportovní možnosti rozšiřuje fotbalové hřiště s parametry pro profesionální tréninky, trasa pro jogging, tenisové kurty, stejně jako plážový volejbal, které poskytuje sportoviště Mrázovka v těsném sousedství hotelu. Hotelové služby doplňuje moderní italská restaurace Ristorante Il Giardino Toscano s kuchyní zaměřenou na region Toskánska, která se vyznačuje prvotřídní gastronomií a vybranými víny a je vhodným místem nejen pro obchodní oběd, ale i romantickou večeři. Originalita receptů je zaručována kulinářským partnerstvím, které šéfkuchař hotelu Daniel Bukowski navázal s toskánským šéfkuchařem Gionatou D’Alessim. V letních měsících Vám jedinečný kulinářský zážitek zpestří posezení v klidném prostředí venkovní terasy uprostřed zeleně. Atraktivní prostředí restaurace je také vhodné pro pořádání svatebních hostin.

A v neposlední řadě nabízí útulné prostory Sky Lounge, který se nachází v nejvyšším patře, se širokým výběrem nápojů, jež si rovněž můžete vychutnat na přilehlé terase s panoramatickým výhledem na město.

Další informace o společnosti NH najdete na www.nh-hotels.com, stejně jako na www.facebook.com/NH.Hotels.

Kontakt:

NH Collection Prague