Veletrh Sport Expo 2018 opět v pohybu!

Praha 27. dubna 2018 (PROTEXT)

Oblíbený veletrh SPORT EXPO zasvěcený sportu a tělesné kultuře je opět tady! Od 3. do 5. května 2018 se na něj můžete těšit na pražském Výstavišti v Holešovicích. Návštěvníci se mohou těšit na řady novinek a produktů, představí se netradiční disciplíny, které si návštěvníci mohou na vlastní kůži vyzkoušet, zacvičit si přímo na místě.

Na veletrhu najdete bohatou nabídku sportovních produktů a služeb za bezkonkurenčně nízké ceny. K dispozici bude sportovní obuv, oblečení, teamový oděv, výživa pro sportovce, id náramky, tejpování, workout sestavy nebo sportovní nářadí. Těšit se můžete na světoznámé značky ADIDAS, AMER SPORTS, ASICS, CEP,COMPRESS SPORT, ENERVIT, ERAWAN, GARMIN, MIZUNO, MOOSE, NUTREND, SNOWBORDEL, SPORTISIMO, SWEEP a další. Účast přislíbila více jak stovka vystavovatelů a firem z celého světa.

Doprovodný program nabídne půjčovnu a výuku jízdy na kolonožkách, půjčovnu bruslí a výuku in-line bruslení, zkusit si budete moci hokejbal, fotbal pro rozvoj, zaskákat si na trampolínách, odpaly na softbalové střelnici, představí se SOKOL s velkou gym zónou a prezentací sokolských klubů, přímo na místě si můžete zkusit zacvičit s odbornými trenéry nebo jen tak pro radost. Kdo nechce sportovat, toho určitě zaujmou besedy s elitními běžci, fyzioterapie, tejpování, analýza došlapu, analýza těla nebo výživové poradenství.

Více na www.sport-expo.cz

Data výstavy:

Termín konání: 3. - 5. 5. 2018

Místo konání: VÝSTAVIŠTĚ PRAHA - HOLEŠOVICE

Průmyslový palác

Venkovní plocha

Organizátor: INCHEBA EXPO PRAHA spol. s r.o.

Otevírací hodiny:

3. 5. 12.00 - 20.00

4. 5. 10.00 - 20.00

5. 5. 10.00 - 20.00

Vstupné: zdarma

Kontakt:

Daniela Vocetková

e-mail: D.Vocetkova@incheba.cz

Klíčová slova ČR-kondice-služby-sporty-Sport Expo-firmy-Incheba

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl