Neymar Jr. zahájil světovou sportovní kampaň 2018 společnosti TCL

Sao Paulo 19. dubna 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

Neymar Jr., jeden z nejvlivnějších a nejvíce uznávaných sportovců na světě, dnes oficiálně převzal novou roli velvyslance značky TCL, světového výrobce špičkových televizorů a přední značky spotřební elektroniky. Fotbalová hvězda zahájila globální sportovní kampaň TCL pro rok 2018 na akci ve svém rodném městě Sao Paulo.

Neymar Jr. na akci uvedl: „Jsem poctěn, že jsem vyslancem globální značky TCL. Tato značka a já sdílíme podobné hodnoty, jako je neustálé úsilí o dokonalost a skvělé výsledky." Dodal: „Mí fanoušci sledují, jak hraji fotbal v televizi, a já rád sleduji sporty na mé televizi TCL doma s rodinou a přáteli. Vím, že partnerství s TCL bude zábavnou cestou."

„Neymar Jr. je pro TCL ideální osobou, protože všichni jsme vášnivými fanoušky sportu," řekl Kevin Wang, senior viceprezident společnosti TCL Corporation a generální ředitel společnosti TCL Multimedia. „Jsme nadšeni, že spolupracujeme s panem Neymarem Jr. a nabízíme spotřebitelům úžasný zážitek ze sledování a můžeme jim přiblížit sporty, které milují, a to díky našim inteligentním televizním výrobkům."

Neymar Jr. se v Sao Paolu seznámil se dvěma vlajkovými televizními produkty a představil novou globální reklamní kampaň společnosti TCL.

Partnerství s Neymarem Jr. je klíčovým krokem v globální strategii značky TCL. Týmová spolupráce umožňuje společnosti TCL oslovit širší publikum sportovních fanoušků, zvýšit svůj globální profil a posílit mladou, mezinárodní image značky. Odráží také zrychlující růst a obchodní vize společnosti TCL.

Společnost TCL nedávno zahájila mezinárodní outdoorovou kampaň s názvem Neymar Jr. - s tématem „Narodila se legenda" - a oslavila partnerství prostřednictvím akcí na globálních významných místech. V Evropě bude reklamní kampaň viditelná od dubna zejména ve Francii, Německu, Itálii a Polsku.

Společnost TCL se v roce 2017 zařadila mezi první tři světové výrobce LCD televizorů s 10,9% podílem na trhu podle výzkumné firmy IHS Technology a údajích o zásilkách společnosti.

O společnosti TCL Multimedia

Společnost TCL Multimedia Technology Holdings Limited (HKSE: 01070) se sídlem v Číně je jedním z předních hráčů v celosvětovém televizním průmyslu zabývajícím se výzkumem a vývojem, výrobou a distribucí spotřebních elektronických výrobků. S novým obchodním modelem zaměřeným na produkt a uživatele, který se soustředí především na strategii „Double +" zaměřenou na dosažení cílů „Smart + Internet" a „Produkty + služby", společnost TCL Multimedia usiluje o to, aby se stala „světovým podnikem zábavní techniky", který poskytuje zákazníkům integrovaná řešení pro zábavu.

Facebook: TCL Europe - The Creative Life / Twitter: @TCL_Europe / Instagram: tcl_europe

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/678596/Neymar_Global_Brand_Ambassador_TCL.jpg

KONTAKT: TCL Evropa, Amandine (Jiangyue) Wang, +33 (0)1 78 16 49 45, jiangyue.wang@tcl.com; PPR Worldwide, Alexandre Henry, +33 (0)1 56 03 12 84, alexandre.henry@pprww.com; PPR Worldwide, Leonard Facchino, +33 (0)1 56 03 14 83, leonard.facchino@pprww.com

Klíčová slova Brazílie-Čína-reklama-trh-lidé-sporty-TCL