PROTEXT VIDEO, 17.4.: TK České advokátní komory...

ČTK bude v servisu PROTEXT VIDEO v úterý 17. dubna od 09:00 vysílat živě video z tiskové konference České advokátní komory (ČAK).

Tématy TK budou důvěrnost advokátních informací ve vztahu advokát - klient, novela trestního zákona v legislativním procesu - snaha kodifikovat nový trestný čin maření spravedlnosti, hromadné žaloby - novinka do českého právního řádu, potřebujeme ji? TK se zúčastní předseda ČAK Vladimír Jirousek, místopředseda ČAK Tomáš Sokol a člen-náhradník představenstva ČAK Petr Toman.

Zasíláme Vám kód přenosu pro vložení do webových stránek, který mohou použít všichni uživatelé bez omezení:

Klíčová slova ČR-právo-zákon-Praha-17.4.-VIDEOSTREAM

Politika, veřejná správa a soudy
Média, společnost a životní styl