Největší setkání bruslařů v Galerii Harfa

Praha 6. dubna 2018 (PROTEXT)

Druhý ročník Inline festivalu proběhne v sobotu 7. dubna v prostorách obchodního centra Galerie Harfa. Jedná se o největší setkání bruslařů z celé České republiky. Na akci je možné zdarma vyzkoušet nové modely bruslí a koloběžek, kterých bude na místě více než 500 druhů. Lákadlem pro veřejnost je především exhibice profesionálních jezdců na U-rampě a Street zóně na aggressive bruslích. Vstup na akci je zdarma, začíná se v 10:00 a program potrvá až v 18:00.

Svou účast přislíbili také profesionální jezdci z řad rychlobruslařů, freestylerů, aggressive bruslařů, inline instruktorů a jezdců na koloběžkách v U-rampě, s kterými bude možné konzultovat styl jízdy, triky a jiné vychytávky.

Druhý ročník setkání bruslařů a jezdců na mini koloběžkách se odehraje již tuto sobotu 7. dubna v krytých i venkovních prostorách Galerie Harfa. Účastnící akce budou mít jedinečnou příležitostí k otestování nových modelových řad kolečkových bruslí a koloběžek zdarma s možností jejich hodnocení a porovnání. Na festivalu budou přítomni zástupci všech významných výrobců, pohybujících se u nás v tomto oboru. Díky tomu lze na akci nasbírat informace o veškerém vybavení, které je pro tyto sporty potřeba. Zájemci o koupi budou mít v tento den festivalovou slevu 20 procent.

Na venkovním hřišti na střeše Galerie Harfa budou k dispozici instruktoři, se kterými budou mít zájemci možnost vyzkoušet, jak probíhají lekce inline bruslení. Ale i pro nebruslaře bude o zábavu postaráno. Program slibuje velkolepou podívanou v podobě exhibic v U-rampě na inline bruslích a koloběžkách, ukázek freestyle bruslení, ukázek rychlobruslení a spoustu dalšího doprovodného programu. Celou akci bude moderovat Jan Smetana. Na své si přijdou i děti, kteří mohou na jednotlivých stanovištích soutěžit a odnést si tak domů zajímavé ceny.

PROGRAM:

10:00 slavnostní zahájení Inline Festivalu

exhibice v U-rampě u eskalátorů před vchodem na testovací plochu

freestyle exhibice České Asociace Freestyle Bruslení

představení teamu Prague Roller Derby

ukázka rychlobruslení závodníka z teamu Tempish

soutěže o ceny pro děti

Rail Contest na aggressive bruslích

bruslení s trenéry zdarma

hlavní soutěž o ceny pro všechny testery

18:00 ukončení Inline Festivalu

Kontakt: