Yanfeng Automotive Interiors podporuje Pivní slavnosti v Táboře

Planá nad Lužnicí 28. března 2018 (PROTEXT/ots)

Globální lídr v automobilových interiérech sponzoruje regionální akce

Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), globální lídr v řešení automobilových interiérů, je generálním sponzorem a partnerem mezinárodní přehlídky pivovarů Pivní slavnosti Tábor 2018. Významný regionální festival se koná od 28. do 31. března 2018 v hotelu Palcát v Táboře. Jako nový zaměstnavatel v regionu usiluje společnost o nábor velkého počtu nových zaměstnanců.

Společnost sponzoruje Pivní slavnosti podruhé. „Pivní slavnosti Tábor jsou dobře zavedený a oblíbený festival v našem regionu. Naším sponzorováním chceme tuto akci podpořit a vyjádřit náš závazek vůči místní komunitě. Pro nás jako poměrně nového zaměstnavatele v regionu je důležité být partnerem obce a podporovat rozvoj Jihočeského kraje“, uvedl Kamil Nosál, Plant Manager YFAI v Plané nad Lužnicí.

YFAI otevřela v polovině loňského roku nový výrobní závod v Plané nad Lužnicí. Díky tomu přinesla společnost do Jižních Čech zkušenosti s výrobou automobilových interiérů. Prostřednictvím high-tech výrobních zařízení a zkušeností zde 225 zaměstnanců vyrábí přístrojové desky a dveřní panely pro osobní automobily. Nový závod v Plané nad Lužnicí je součástí celosvětové sítě více než 110 výrobních závodů a technických center v 20 zemích. V globálním týmu YFAI více než 33 000 zaměstnanců projektuje, vyvíjí a vyrábí interiérové díly pro všechny značky vozidel předních světových automobilek.

V nadcházejících letech hodlá společnost YFAI zaměstnat velký počet kvalifikovaných lidí z regionu. Společnost nabízí slibný kariérní růst a atraktivní pracovní benefity pro zaměstnance na dělnických pozicích, jako jsou výrobní operátoři, tak i na technických pozicích a rovněž pro absolventy vysokých škol v oblasti kontroly kvality a technologie. Do roku 2021 chce YFAI přijmout 500 kvalifikovaných pracovníků z regionu.

„V současnosti nabízíme pracovní uplatnění pro nástrojaře, inspektory a techniky kvality, dale hledáme zaměsnance do oblasti dodavatelské logistiky a plánování výroby, stejně tak operatory výroby a pracovníky oddělení údržby (např. mechanik a elektrikář),“ uvedl Kamil Nosál. Společnost také nabízí zaměstnání pro absolventy bez pracovních zkušeností v rámci Trainee programu. Program probíhá po dobu 6 měsíců, kdy mají možnost se vyprofilovat do konkrétních pozic v oblasti kvality, logistiky nebo technologie.

Závod v Plané nad Lužnicí je druhým výrobním závodem YFAI v České republice, první se nachází v Žatci. V okolních zemích působí společnost na Slovensku a v Maďarsku, evropská centrála sídlí v německém Neussu.

Sledujte YFAI online:

Web YFAI: https://www.yfai-careers-ce.eu/cz/

Facebook YFAI: https://www.facebook.com/YFautointeriors

Pivní slavnosti Tábor: https://www.facebook.com/PivniSlavnostiTabor/

Pro podrobnější informace se obraťte na: Žádosti o zaměstnání posílejte na adresu:

Yanfeng Automotive Interiors Jagenbergstraße 1 41468 Neuss Německo Astrid Schafmeister Tel.:+49 2131 609-3028 E-mail:astrid.schafmeister@yfai.comYanfeng Automotive InteriorsPrůmyslová 954391 11 Planá nad LužnicíČeská republika Human ResourcesIng. Gabriela JeřábkováTel.: +420 734 791 080E-mail:gabriela.jerabkova@yfai.com

O společnosti Yanfeng Automotive Interiors:

Společnost Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálním lídrem v oblasti automobilových interiérů. YFAI nově definuje, jak lidé relaxují, pracují a baví se v interiérech svých vozidel v současnosti i v příštích desetiletích. Společnost s centrálou v Šanghaji má přibližně 110 výrobních závodů a technických center v 20 zemích a více než 33 000 zaměstnanců po celém světě, kteří navrhují, vyvíjejí a vyrábějí součásti interiéru pro všechny světové výrobce automobilů. Společnost Yanfeng Automotive Interiors, založená v roce 2015, je společným podnikem Yanfeng, jednoho z největších dodavatelů v automobilovém průmyslu v Číně, a společnosti Adient, globálního lídra v oblasti automobilových sedadel. Bližší informace naleznete na adrese www.YFAI.com.

Klíčová slova ČR-zábava-pivo-automoto-Yanfeng Automotive Interiors

Jihočeský (cb)

Auto-moto, doprava a stroje
Potraviny, gastronomie