Šestý mezinárodní veletrh moderního příměstského zemědělství v Čcheng-tu, prvotřídní zemědělská výstava v západní Číně

Čcheng-tu (Čína) 24. března 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

The 5th Chengdu International Urban Modern Agricultural Expo (PRNewsfoto/Chengdu New East Exhibition Co.)

Ve dnech 25. - 28. dubna 2018 se v Čcheng-tu uskuteční šestá mezinárodní výstava moderního příměstského zemědělství (IUMAE). Výstava naplánovaná a zorganizovaná společností Chengdu New East Exhibition Co. Ltd., která již byla certifikována Unií mezinárodních veletrhů (UFI), se stala komplexní zemědělskou událostí s nejvyšším vlivem a pozorností průmyslu v západní Číně, nabízející v posledních pěti letech zemědělským podnikům doma i v zahraničí profesionální výstavu a výměnnou platformu za účelem vyhledávání a rozšiřování příležitostí obchodu a spolupráce se západním trhem.

Čcheng-tu se rychle rozvíjí díky čínské iniciativě "Pásu a cesty", vytváří hospodářské a obchodní vztahy s 228 zeměmi a regiony, které zahrnují 16 zahraničních konzulárních misí a 281 podniků Fortune 500 a stává se první volbou pro průmysl, kapitál a talenty ve středozápadní Číně.

Ve srovnání s trhy v Pekingu, Šanghaji, Guangzhou a dalších známých předních městech Číny se trh Čcheng-tu může pochlubit větším rozsahem a potenciálem, stejně jako nižšími náklady na marketing prostřednictvím výstav a veletrhů. V uplynulých pěti letech bylo přilákáno velké množství zemědělských organizací, obchodních sdružení a zástupců podniků z více než deseti zemí a regionů po celém světě, aby se zúčastnili každého Expa za účelem transakcí a výměn.

V tomto roce se bude Expo rozprostírat na ploše 55.000 m2 a bude mít 1500 vystavovatelů. Na tuto výstavu bude pozváno přibližně 50.000 profesionálních odběratelů, včetně velkoobchodníků, agentů, distributorů, společností dobře zpracovaných výrobků, obchodních komor a sdružení, supermarketů, hotelů, profesionálních trhů, průmyslových parků, vládních orgánů, podniků a institucí, zemědělců, kteří provozují rozsáhlé plantáže a chovy, vědeckých výzkumných institucí, univerzit a vysokých škol, škol odborné výuky, středních a základních škol, vojenských organizací, nemocnicí a komunit.

Jako odborná a efektivní výstavní platforma bude toto Expo poskytovat celou řadu výstavních služeb včetně podpory spolupráce projektů, přizpůsobení nákupu produktů, kontaktních míst se zemědělskými parky a továrnami pro návštěvy, konzultačních příležitostí týkajících se vládních politik, kontaktních míst pro průmysl a obchodní sdružení, individuálních rozhovorů a klíčových mediálních zpráv. Upřímně zveme různé průmyslové organizace, obchodní sdružení a podniky, které se snaží o rozvoj a obchodní příležitosti v západní Číně, aby se této výstavy zúčastnily.

Pro další informace kontaktujte:

Paní Zhao

Tel.: +86-28-862-80019

Mobil: +86-182-1557-7029

E-mail: 261032945@qq.com

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/657513/Chengdu_IUMAE.jpg

Klíčová slova Čína-zemědělství-stroje-firmy-Chengdu New East Exhibition Co., Ltd.

Asie, Austrálie (as)

Zemědělství, životní prostředí