HiPP BIO dětská výživa patří k německému rodinnému stříbru

Praha 19. března 2018 (PROTEXT)

Společnost HiPP zvítězila v kategorii "Nejvýznamnější značka" v rámci řebříčku 50 nejcennějších německých značek, který zveřejnila agentura Millward Brown a WPP. HiPP je rodinná firma s více jak 90ti letou historií, specializovaná na dětskou výživu, která založila bio farmaření v Německu. Patří k největším zpracovatelům ekologických surovin a své produkty dodává do desítek zemí, od roku 1999 i do České republiky. Přestože svůj sortiment rozšiřuje, zůstává věrna svému původnímu poslání - produkci BIO dětské výživy z ekologických surovin a průběžné inovaci receptur a technologií.

Značka HiPP je symbolem podnikání v souladu s ekologickou, ekonomickou a sociální udržitelností. Slogan "Nejlepší z přírody. Nejlepší pro přírodu" je měřítkem s nímž se trvale hodnotí růst společnosti a jejích produktů.

Nejcennější německé značky jsou analyzovány kombinací finančních ukazatelů a průzkumu u německých spotřebitelů. Hodnocení nejvýznamnějších světových značek zveřejňuje WPP a Kantar Millward Brown na základě metodiky BrandZ od roku 2006.

Více na: http://www.millwardbrown.com/brandz/top-german-brands/2018, https://www.hipp.cz/

Kontakt:

Dr. Marie Hrudková