System Alliance Europe znovu navyšuje množství

Wallenhorst 12. března 2018 (PROTEXT)

Sdružení evropských přepravců sběrných zásilek přepravilo v roce 2017 dohromady 4 137 676 zásilek. To je bezmála o 2,3 % více než v roce 2016. Tonáž činila v uplynulém roce 1,609 mil. tun.

„Pro rok 2017 byl z důvodu četných výpovědí snížen roční cíl na 4 miliony zásilek. Partneři získali do sítě výrazně více zásilek a dokázali dokonce trumfnout množství zásilek za rok 2016. Takovýto pozitivní vývoj jsme vůbec nečekali,“ říká Uwe Meyer, jednatel vedení System Alliance Europe Agency.

Valná hromada společnosti přijala usnesení ohledně rozšíření území o země EU a některé nečlenské státy EU. Celkem se má v nejbližších letech připojit k síti další dvacítka zemí, mj. z východní Evropy nebo severoafrické státy.

V současnosti má sdružení 57 partnerů, kteří jsou prostřednictvím 179 podniků zastoupeni v 32 evropských zemích.

System Alliance Europe sdružuje odbornou kvalifikaci předních středně velkých speditérských společností. Obrátí-li se zákazník na svého regionálního přepravce, obdrží kompletní odborné znalosti evropské platformy přepravy sběrných nákladů. Organizační a IT směrnice jsou zárukou vysokých standardů kvality, transparentních procesů a spolehlivé přepravy.

Bližší informace najdete na webové stránce: www.systemallianceeurope.net.

Kontakt:

System Alliance Europe Agency GmbH

Carina Lammers

Public Relations

Tel.: +49 (0) 5407 81668-12

E-mail: carina.lammers@systemallianceeurope.net

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova Německo-služby-Gebrüder Weiss-System Alliance Europe Agency

Evropa, EU, NATO (es)