Konal se ples Asociace zaměstnavatelů zdravotně postižených ČR

Praha 12. března 2018 (PROTEXT)

První ples AZZP ČR se uskutečnil v Praze 9. března 2018 pod záštitou první místopředsedkyně Senátu PČR Miluše Horské a starostky městské části Prahy 3 Vladislavy Hujové.

Vzácnými hosty byli kromě jmenované paní senátorky i ministryně práce a sociálních věcí ČR Jaroslava Němcová, prezident Konfederace zaměstnavatelských a podnikatelských svazů Jan Wiesner, předseda SČMVD Rostislav Dvořák, místopředseda NROZP ČR Jiří Vencl a další významní představitelé ministerstva, úřadu vlády a dalších spolupracujících organizací.

V rámci programu byly předány ceny za celoživotní přínos k integraci a pracovnímu uplatnění osob se zdravotním postižením Miluši Horské, Janu Wiesnerovi a Jiřímu Nesvadbovi, předsedovi družstva INTEGRA Zlín.

Svým vystoupením obohatila program zpěvačka Olga Lounová, která svým spontánním šarmem dokázala rychle navodit tu správnou atmosféru. Nechyběla bohatá tombola, do níž přispěli členové AZZP ČR a další příznivci. Vinou chřipkové epidemie ubylo na poslední chvíli mnoho účastníků, při komornějším charakteru proběhla akce v přátelské a neformální atmosféře.

Kontakt:

email@azzp.cz

Klíčová slova ČR-sociální-práce-zábava-zákon-politika-AZZP ČR

Politika, veřejná správa a soudy
Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl