Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors bola ocenená ako špičkový zamestnávateľ

Bratislava 14. februára 2018 (PROTEXT/ots)

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors bola ocenená ako špičkový zamestnávateľ. Zlava: Roger Schneider a Steffen Neefe

Dodávateľ pre automobilový priemysel medzi najlepšími zamestnávateľmi na Slovensku

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI), svetový líder v oblasti automobilových interiérov, získala ocenenie ako špičkový zamestnávateľ Top Employer 2018 za svoje výborné pracovné podmienky a riadenie ľudských zdrojov. Nezávislý inštitút zamestnávateľov Top Employers Institute, ktorý má centrálu v Holandsku, preveroval u tohto dodávateľa pre automobilový priemysel procesy v oblasti ľudských zdrojov, a to predovšetkým stratégiu v oblasti talentov. Spomínané ocenenie je tiež uznaním rozvoja manažmentu spoločnosti.

YFAI získal túto žiadanú známku kvality pre všetky svoje slovenské lokality. Medzi ne patrí Automotive Business Center v Bratislave, technologické centrum v Trenčíne a výrobný závod v Námestove. Toto nie je prvé ocenenie v histórii tejto mladej spoločnosti. V predchádzajúcich dvoch rokoch dostala spoločnosť YFAI ocenenie jedného z najlepších čínskych zamestnávateľov od inštitútu Top Employers Institute v Šanghaji. Spoločnosť YFAI v USA a Nemecku získali certifikát tiež, a to v rovnakom čase ako Slovensko.

"Naša spoločnosť bola založená v júli 2015 a od svojho vzniku nepretržite funguje tak, aby zapájala svojich zamestnancov a realizovala ich myšlienky s cieľom vytvorenia ideálneho pracovného prostredia," povedala Jana Homolová, Director Program Management & Bratislava Site Leader spoločnosti Yanfeng Automotive Interiors. "Teší nás, že sme túto certifikáciu získali aj pre Slovensko a vnímame ho ako motiváciu pre ďalšiu prácu na svojej povesti vynikajúceho zamestnávateľa."

Na Slovensku spoločnosť YFAI zamestnáva 1250 ľudí z približne 9 000 v Európe.

Steffen Neefe, Country Manager DACH, Top Employers Institute, vyhlásil: "Naša analýza ukazuje, že spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors poskytuje výnimočné podmienky pre zamestnancov, pestuje a rozvíja talent na všetkých úrovniach organizácie a preukázala sa ako líder v oblasti ľudských zdrojov. Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors preto potvrdzuje svoj zásadný záväzok dosiahnuť udržateľné a konkurencieschopné riadenie ľudských zdrojov."

Kľúčový prvok certifikačného programu najlepších zamestnávateľov Top Employers: všetky zúčastnené spoločnosti absolvujú rovnaký proces analýzy a musia splniť náročné požiadavky v rozličných kategóriách. Medzi tieto požiadavky patria: stratégia v oblasti talentov, plánovanie ľudských zdrojov, integrácia, zaškoľovanie a rozvoj zamestnancov, riadenie výkonov, rozvoj riadenia, plánovanie kariérneho postupu a zmien v obsadzovaní pozícií v rámci spoločnosti, odmeny a benefity ako aj podniková kultúra. Odpovede na tieto otázky a príslušné dokumenty kontroluje nezávislá organizácia.

Ďalšie informácie Vám radi poskytnú:

Yanfeng Automotive Interiors

Jagenbergstraße 1

41468 Neuss

Nemecko

Astrid Schafmeister

Tel.: +49 2131 609-3028

E-Mail: astrid.schafmeister@yfai.com

Internet: www.YFAI.com

O Yanfeng Automotive Interiors

Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors (YFAI) je globálnym lídrom v oblasti automobilových interiérov. Spoločnosť YFAI nanovo zadefinovala to, ako ľudia trávia svoj voľný čas, ako pracujú a ako sa hrajú v interiéroch svojich vozidiel v súčasnosti i v budúcnosti. Spoločnosť so sídlom v Šanghaji má približne 110 výrobných závodov a technických centier v 20 krajinách a zamestnáva viac ako 33 000 zamestnancov po celom svete. Navrhujú, vyvíjajú a vyrábajú interiérové komponenty pre všetky automobilky. Spoločnosť Yanfeng Automotive Interiors bola založená v roku 2015 a je spoločným podnikom spoločnosti Yanfeng, jedného z popredných dodávateľov čínskeho automobilového priemyslu a spoločnosti Adient, medzinárodného lídra v oblasti výroby automobilových sedadiel. Viac informácií nájdete na stránke www.YFAI.com.

Klíčová slova Slovensko-automoto-Yanfeng Automotive Interiors

Evropa, EU, NATO (es)