Rakúska výstava lodí - BOOT TULLN

Tulln 14. februára (PROTEXT/ots)

Rakúska výstava lodí - BOOT TULLN - Najväčší a najkomplexnejší obchodný veľtrh lodí a vodných športov v strednej a východnej Európe

Od 1. do 4. marca 2018

Rakúska výstava lodí - BOOT TULLN má stále úspech!

Veľtržné mesto Tulln organizuje výstavu lodí Austrian Boat Show už 47 rokov.

BOOT TULLN sľubuje pre rok 2018 ešte viac vzrušenia a zábavy - veľtrh najvyššej úrovne.

Čo čaká na návštevníkov v roku 2018?

Vzhľadom na to, že sa veľtrh v Tullne koná na začiatku marca, ponúkne najnovší vývoj v námornom sektore, rovnako ako v oblasti vodných športov a športového potápania v Rakúsku. Približne 380 najvýznamnejších vystavovateľov predstaví svoje novinky a ponúkne pôsobivý prehľad odvetvia.

Pod heslom "fascinácia vodnými športmi" uvidíte na výstave Austrian Boat Show rôzne exponáty:

K videniu budú plachtové a motorové jachty, veľké plachetnice a turbo tryskové člny, plachtové člny, motorové člny a elektrické lode šetrné k životnému prostrediu, námorné zariadenia, športové katamarány, kajaky, kanoe, SUP - pádlovacie dosky, gumové rafty, vodné bicykle a člny. Ďalej bude k videniu unikátny rad plavebných zariadení. Všetko, čo uspokojí potreby potápačov, charterových organizátorov, školy plachtenia a prístavy. Celé toto spektrum bude doplnené turistickými informáciami o najlepších destináciách pre vodné športy.

V hale 10 nájdete centrum plachtenia - návštevníci uvidia veľa výrobcov veľkých plachetníc, ktorí budú vystavovať svoje výrobky veľkosti 34 - 55 stôp (10 - 13 metrov) a ich najnovší vývoj. Na rakúskej výstave lodí Boot Tulln predstaví svoje nové modely tiež vystavovatelia s malými plachetnicami. Do Tullna prídu tieto lodenice: Bavaria, Beneteau, Brenta, Dehler, Delphia, Dragonfly, Dufour, Elan, Hansa, J-Boats, Jeanneau, More Yachts, Maxus, Salona, Seascape, Sunbeam, Vico a mnoho ďalších.

Hlavnou témou v hale 3 budú motorové člny, motorové jachty a elektrické lode, počnúc malými člny až po luxusné motorové jachty od 34 - 45 stôp (10 - 13 metrov). Veľtrh Boot Tulln je najväčšia výstava inovatívnych a ekologických elektrických lodí v Rakúsku a v strednej a východnej Európe. Vystavené budú nasledujúce značky: Absolute, Bavaria, Bayliner, Beneteau, Boesch, Correct Craft, Cranchi, Drago, Four WINNS, Frauscher, Italmar, Jeanneau, Lodestar, Quicksilver, Regal, Saver, Sea Ray, Stingray, Terho, Zar Formenti a mnoho ďalších.

Vstupenky:

Dospelí 13, - Euro

Seniori, študenti a skupiny 11, - Euro

Deti (6-15 rokov) 3, - Euro

Nenechajte si ujsť "zlatý klinec námornej plavby"

Austrian Boat Show - BOOT TULLN 2018

1. až 4. marca 2018

Otváracia doba: 10:00 - 18:00 h

Výstavisko Tulln

RAKÚSKO

www.boot-tulln.at

Kontakt: