SodaStream začíná při náboru světových talentů aplikovat nový přístup

Airport City (Izrael) 1. února 2018 (PROTEXT/PRNewswire)

SodaStream CEO Daniel Birnbaum & Game of Thrones actor Thor Bjornsson (PRNewsfoto/SodaStream International Ltd.)

(PRNewsfoto/SodaStream International Ltd.)

Na prvním náborovém videu tohoto druhu společnost spolupracovala s hvězdou série Hra o trůny Thorem Bjornssonem ztělesňujícím postavu „The Mountain"

Společnost SodaStream International Ltd. (NASDAQ: SODA) dnes zahájila neobvyklou náborovou video kampaň s názvem „Join the Revolution" (Přidejte se k revoluci), která má za cíl přilákat mimořádné talenty z celého světa, aby obsadily pozice ve 45 zemích.

Video můžete sledovat zde: People.SodaStream.com/join-the-revolution

Video s rychlým tempem upozorňuje na DNA a hodnoty společnosti v celé řadě komických výměn názorů mezi generálním ředitelem společnosti SodaStream Danielem Birnbaumem, hvězdou seriálu Hra o trůny Thorem Bjornssonem alias „Mountainem" a zaměstnanci společnosti SodaStream.

„SodaStream je o lidech a přitahování mimořádných talentů vyžaduje mimořádné metody," vysvětluje Birnbaum. „Už žádné hromady životopisů. Svět se mění a stejně jako musíme být kreativní v získávání našich zákazníků, musíme být mimořádně tvůrčí při získávání nových talentů. Hledáme lidi, kteří jsou odvážní, kreativní, mají pocit naléhavosti a nadšení pro činění světa lepším místem. Rosteme rychle a přijímáme pouze lidi, kteří mohou hory přenášet. Měli by se ozvat lidé, kteří si myslí, že mají vše potřebné. Mám pro ně práci."

Natáčení videokampaně se uskutečnilo v mezinárodním sídle společnosti SodaStream a v jejím globálním výrobním areálu v Izraeli a představuje skutečné zaměstnance společnosti SodaStream.

„Úžasní zaměstnanci společnosti SodaStream, s nimiž jsem se setkal v našich projektech, sdílejí vášeň pro činění světa lepším místem. Pracovat s těmito lidmi je vždy vzrušující a těším se na naši další spolupráci," řekl Thor Bjornsson.

Bjornsson dříve již třikrát spolupracoval se společností v oceněných kampaních „Heavy Bubbles", „Shame or Glory" a „No Planet, No Christmas", které všechny zaútočily na epidemii globálního znečištění, které se zhoršilo s příchodem jednorázových plastových lahví.

O společnosti SodaStream

SodaStream je nejlepší značkou perlivé vody na světě* a předním výrobcem a distributorem výrobníků perlivé vody. Umožňujeme našim zákazníkům jednoduše proměnit vodu z vodovodu na vodu perlivou a také ochucenou, a to během několika sekund. Tím, že SodaStream umožňuje, aby bylo pití obyčejné vody zábavné a zajímavé, pomáhá spotřebitelům pít více vody. Výrobníky perlivé vody nabízejí spotřebitelům lahvových a plechovkových sycených nápojů velmi různorodá a inovační řešení. Tyto produkty propagují zdraví a wellness, jsou přátelské k životnímu prostředí, nákladově efektivní, přizpůsobitelné a jejich používání je zábavné. Produkty jsou dostupné ve více než 80.000 maloobchodních prodejnách ve 45 zemích. Pokud se chcete dozvědět více o tom, jak je díky SodaStreamu voda zábavou, sledujte SodaStream na sociálních sítích Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram a YouTube, nebo navštivte webové stránky www.sodastream.com.

*Celkové globální objemy byly převzaty ze zprávy GlobalData Global Packaged Water Report 2017 ve srovnání s informacemi společnosti SodaStream.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/636192/SodaStream_CEO_Daniel_Birnbaum.jpg

Logo - https://mma.prnewswire.com/media/636193/SodaStream_Logo.jpg

KONTAKT: Maayan Nave, mluvčí společnosti, ředitel pro globální komunikaci, Maayann@sodastream.com, +972 50 363 5568

Klíčová slova Izrael-nápoje-firmy-SodaStream International Ltd.

Blízký východ (bv)

Potraviny, gastronomie