Společnost Imperial Tobacco CR, s.r.o. patří mezi TOP zaměstnavatele v České republice a Evropě

Praha 1. února 2018 (PROTEXT)

Distributor tabákových výrobků, společnost Imperial Tobacco CR, s.r.o. získala 1.2.2018 dvě významná ocenění Top Employer Česká republika 2018 a Top Employer Europe 2018 za poskytování výborných pracovních podmínek zaměstnancům v jejich rozvoji na všech úrovních organizace a za neustálé zlepšování zaměstnaneckých praktik.

Tato ocenění se každoročně udílí již od roku 1991 organizací Top Employers Institute, která ve své studii prověřuje, jaké podmínky vytvářejí společnosti z celého světa pro své zaměstnance.

Certifikaci lze získat pouze na základě nezávislého auditu a přísného prověření řízení lidských zdrojů.

V rámci auditu se institut zaměřuje hned na několik oblastí:

Strategii v oblasti talentů

Plánování pracovní síly

Nábor nových zaměstnanců

Školení a rozvoj

Řízení pracovního výkonu

Rozvoj manažerských schopností

Řízení kariéry a nástupnictví

Odměňování a zaměstnanecké výhody

Celková firemní kultura

David Plink, CEO Top Employers Institute: “Z naší studie vyplývá, že certifikované společnosti dávají rozvoj svých zaměstnanců na první místo a neustále pracují na optimalizaci řízení lidských zdrojů. Společnost Imperial Tobacco CR, s.r.o. k takovým společnostem patří. Nyní, když získala ocenění Top Employer Czech Republic 2018 a Top Employer Europe 2018, právem patří k výjimečné skupině nejlepších zaměstnavatelů na světě. Na tento úspěch může být skutečně hrdá.”

Lucia Pavlíková, manažerka lidských zdrojů pro Českou republiku a Slovensko: „Velice mě potěšilo získání tohoto prestižního ocenění, které potvrzuje špičkovou kvalitu pracovních podmínek, které pro své zaměstnance vytváříme a vysokou úroveň pracovních procesů v oblasti řízení lidských zdrojů.“

Karel Pavka, Market Manager pro Českou republiku: „V ocenění Top Employer vidím potvrzení dobře odvedené práce oblasti lidských zdrojů. Dobře fungující tým je poklad a známe to všichni dobře z kolektivních sportů, jako je například hokej nebo fotbal. V práci strávíme většinu svého produktivního života a vidím jako nesmírně důležité, abychom se do práce těšili, vnímali ji jako místo pro seberealizaci, místo, kde se dozvíme nové věci a poznáme nové lidi. Toto ocenění je pro nás závazkem pro další rozvoj v následujících letech, kdy rozdílovým faktorem na trhu budou moderní technologie a právě lidé.“

Společnost Imperial Tobacco CR, s.r.o. působí na českém trhu již 25 let a je dceřinou společností mezinárodního výrobce a distributora tabákových výrobků Imperial Brands PLC se sídlem v Bristolu.

Kontakt:

Jana Bártová

IMPERIAL TOBACCO CR, s.r.o.

e-mail: jana.bartova@cz.imptob.com

Klíčová slova ČR-tabák-ocenění-firmy-Imperial Tobacco CR