PartnersTest - pusťte vědu do vztahů

Praha 15. prosince (PROTEXT)

Je dokázáno, že kvalitní vztahy zvyšují životní spokojenost. Nyní je konečně na trhu produkt, který partnerům pomáhá ve vzájemném poznání s pomocí vědeckého přístupu, konkrétně psychodiagnostické metody vycházející z tvarové psychologie.

Tento přístup neumožňuje manipulaci ani stylizaci a dosahuje velmi vysoké míry validity a spolehlivosti. PartnersTest je postaven na základě psychodiagnostického systému WORKtest, který se zaměřuje na lidské zdroje a za kterým stojí autorka Eva Urbanová. V rámci PartnersTestu se partneři mají možnost testovat ve 24 kritériích rozdělených do 5 sekcí - Osobnost, Psychika, Vztahy, Sexuální chování a Rizikové faktory chování.

Samotný test zabere nejvýše půl hodiny a výsledky jsou vidět ihned on-line včetně popisu a grafických výstupů. Kromě porovnání obou partnerů lze v grafech vidět i výsledky vůči populaci. Kromě partnerského testu je možné si objednat i SingleTest. PartnersTest nabízí i osobní či telefonické konzultace od zkušených psychologů a koučů. Zájemci si mohou PartnersTest objednat na www.partnerstest.cz. Cena základního partnerského testu pro oba je 1900 Kč, PartnersTest Plus včetně retestu po několika měsících je za 2900 Kč, SingleTest stojí 1100 Kč a Konzultace 1000 Kč za 1 hodinu.

Kontakt:

Vývoj PartnersTestu: Mgr. Eva Urbanová, e-mail: ed@worktest.cz, tel.: 777 022 543

Prodej a marketing: Zdeněk Hašek, e-mail: zdenekhasek@seznam.cz, tel.: 601 381 719

Klíčová slova ČR-společnost-styl

Média, společnost a životní styl