ČSOB Daňař & daňová firma 2017: Hlasujte v druhém kole!

Praha 15. prosince (PROTEXT)

Druhé kolo soutěže ČSOB Daňař & daňová firma roku 2017 startuje v pátek 15. prosince. Přesně o půlnoci ze čtvrtka na pátek se otevře hlasování ve vybraných kategoriích soutěže, u kterých probíhala v průběhu listopadu nominace ze stran odborné veřejnosti. Své hlasy můžete posílat odborníkům mimo jiné v kategoriích Daňař roku nebo Daňová naděje prostřednictvím webové stránky http://www.danarroku.cz. I nadále je možné posílat hlasy také v kategoriích Nejvstřícnější územní pracoviště finančních úřadů a Nejžádanější zaměstnavatel v daních, kde neprobíhala nominační fáze.

Hlasování končí 12. ledna 2018 a výsledky budou vyhlášeny na slavnostním večeru 15. února 2018.

Generálním partnerem soutěže je Československá obchodní banka, a. s., a mediální podporu mimo jiné zajišťují Komora daňových poradců ČR, Komora certifikovaných účetních a Svaz účetních ČR.

Více informací o soutěži a jednotlivých kategoriích najdete na http://www.danarroku.cz.

Daňař & daňová firma roku je známkou společnosti Wolters Kluwer ČR, a. s.

V Praze dne 15. prosince 2017

KONTAKT NA KONEC: