Tři zlaté lvy získalo 25 nejlepších restaurací v Česku

Praha 12. prosince (PROTEXT)

Celkem 25 ze 109 hodnocených restaurací v Česku získalo nejvyšší ocenění kvality. Tři zlaté lvy v prestižním nezávislém hodnocení kvality restaurací pro rok 2018.

Nezávislé hodnocení restaurací vstupuje do dalšího ročníku. Vedle pražských restaurací se ve výběru objevují restaurace ze Středočeského kraje, Plzně i Brna. Ocenění ve formě známky s jedním, dvěma či třemi zlatými lvy získalo celkem 109 restaurací. Tak jako každoročně je na pultech knihkupectví dostupný knižně vydaný přehled oceněných restaurací s užitečnými informacemi pro návštěvníky a bohatým doprovodem fotografií interiérů a nabízených pokrmů. Generálním partnerem projektu je PPF banka.

Publikace Nejlepší nejen pražské restaurace 2018 přináší řadu novinek. Především přehledné zpracování služeb, které hodnocené restaurace nabízejí svým hostům. Kvalitní kuchyně a obsluha je základem pro dosažení ocenění, ale pro dva a tři zlaté lvy musí restaurace svým hostům nabídnout mnohem více. Publikaci vydává nakladatelství TopLife Czech.

ikona Výsledek hodnocení 2018

Kontakt:

Daniela Mrzenová

e-mail: daniela@toplifeczech.cz

Klíčová slova ČR-restaurace-gastro-literatura-ocenění-firmy-TopLife Czech

Služby, cestovní ruch
Média, společnost a životní styl
Potraviny, gastronomie