IMMOFINANZ získala ocenění CIJ Awards 2017

Praha 11. prosince (PROTEXT)

V rámci udílení CIJ Awards Czech Republic 2017 získala společnost IMMOFINNAZ dvě prestižní ocenění pro své projekty v České republice. V kategorii Best redevelopment/rebrand/refresh of the year 2017 vyhrál projekt myhive Pankrác House (Praha 4), kde byl přeměněn interiér lobby budov v novém mezinárodním konceptu vytvořeném společností IMMOFINANZ pro své kancelářské projekty nazvaném myhive.

"Myhive je víc než kancelář - je to prostor, kde se lidé chtěj zdržovat. Vážíme si získání tohoto ocenění - to bude i naše motivace k budoucím úspěchům," říká Tomáš Stařík, Country Manager Operations IMMOFINANZ ČR.

Druhé ocenění v kategorii Best Fit-out of the year 2017 získala společnost IMMOFINANZ v brněnském projektu Brno Business Park za realizaci a fit-out společnosti NOTINO, která je nájemcem od loňského roku. Ve dvou podlažích, na celkové ploše cca 4000 m2, vznikl prostor designovaný speciálně pro klienta, který ve finále připomíná vesmírnou loď plnou moderního vybavení.

"Jsme velmi potěšeni za získané ocenění Best Fit-out, které jde především za společností NOTINO, jejíž moderní a designově neotřelý fit-out byl komisí po právu oceněn," komentuje Tomáš Stařík, Country Manager Operations IMMOFINANZ ČR.

Vítězové jednotlivých kategorií ocenění CIJ Awards Czech Republic 2017 postoupí do dalšího klání ‘Best of the Best CIJ Awards Europe‘, které se odehraje v roce 2018 a v němž se mezi sebou utkají jen ty nejlepší projekty z dalších deseti zemí střední a jihovýchodní Evropy.

O společnosti IMMOFINANZ

IMMOFINANZ je společnost podnikající v oblasti komerčních nemovitostí, jejíž aktivity se zaměřují na segmenty maloobchodních a kancelářských nemovitostí na osmi klíčových evropských trzích: Rakousko, Německo, Česká republika, Slovensko, Maďarsko, Rumunsko a Polsko. Její primární aktivity zahrnují správu a výstavbu nemovitostí, přičemž značky STOP SHOP (maloobchod), VIVO! (maloobchod) a myhive (kancelářské nemovitosti) představují silný místní prvek a jsou synonymem kvality a excelentních služeb. Portfolio obsahuje více než 250 nemovitostí v přibližné hodnotě 4,2 miliardy eur (bez Ruska). Společnost IMMOFINANZ je kotována na burzách ve Vídni (kde je součástí tzv. leading ATX indexu) a ve Varšavě. Pro více informací prosím navštivte tyto stránky: http://www.immofinanz.com

Kontakt:

V případě zájmu o více informací prosím kontaktujte:

Bettina Schragl

Ředitelka firemní komunikace a řízení vztahů s investory

T.: +43 (0)1 88 090 2290, M.: +43 (0)699 1685 7290

communications@immofinanz.cominvestor@immofinanz.com

pro komunikaci v ČR:

Martina Jašková

martina@gng.cz

M.: 777 578 732

ČTK ke zprávě vydává obrazovou přílohu, která je k dispozici na adrese http://www.protext.cz.

Klíčová slova ČR-reality-ocenění-firmy-IMMOFINANZ-Graffitti Networks Grafix

Stavebnictví, bydlení a reality