Josef Vágner zahájil Vánoční tour s dětskými sbory

Praha 6. prosince (PROTEXT)

Josef Vágner zahájil Vánoční tour s dětskými sbory, které si sám moderuje a k tomu i pomáhá potřebným!

Čekají jej další města...

Zpěvák a muzikálový herec si splnil malý sen. Dlouho chtěl uskutečnit Vánoční tour a tak se mu to splnilo. Má za sebou už první vystoupení v Modlanech a Teplicích, kdy koncerty v kostele - každý s jiným sborem, byly benefiční. Kromě jiného bude benefiční i ten pražský v Zrcadlové kapli Klementina.

Další koncerty se uskuteční v Pardubicích, Boru u Tachova, Radimi u Kolína, v Praze, Pelhřimově, Děčíně, Litomyšli, Moravských Budějovicích, Mělníku, Jablonci nad Nisou a ve Chvaleticích. Některé jsou už téměř vyprodány a zbývá posledních pár vstupenek.

"Je to celkem 13 koncertů, stálo to hodně námahy, času, nervů, ale musím říct, že z toho mám už velikánskou radost, jak to vypadá. Děti ve sborech jsou skvělé a opravdu jsou to, včetně sbormistryň, velcí parťáci. Nějak tak jsem si to představoval," říká zpěvák Josef Vágner, který letos "slaví" 10 let od chvíle, kdy se stal Objevem roku v Českém slavíku.

Zatímco dva první koncerty byly benefičně laděné a výtěžek šel na rodinu zesnulého Románka, peníze z pražského koncertu půjdou na obecně prospěšnou společnost Women for Women, která například řeší projekt Obědy do škol či pomáhá matkám samoživitelkám. "Každý koncert je trochu jiný, už proto, že každý je s jiným pěveckým sborem a všude zpíváme trochu jiné písničky. O to je to pestřejší, ale jsem spokojený," podotkl Josef Vágner, který kromě toho, že hraje v muzikálech Muž se železnou maskou, Dracula, Tři mušketýři, zkouší nový příběh Robinson.

Vstupenky na téměř všechny Vánoční koncerty s dětskými pěveckými sbory lze zakoupit v síti Ticketportal

a

https://www.ticketportal.cz/Event/Josef_Vagner_a_Coro_Piccolo_Vanocni_koncert či na místě před koncertem. Nebo u místních prodejců či v kulturních domech.

Kontakt:

René Kekely