Zimní Srdíčkové dny

Praha 30. listopadu (PROTEXT)

Život dětem o.p.s. ve dnech 4. - 8. prosince 2017 pořádá tradiční předvánoční celorepublikovou sbírku - zimní Srdíčkové dny.

Studenti středních škol a učilišť budou veřejnosti nabízet barevná srdíčka, oblíbené magnetky se zvířátky a propisovací tužky, vše za 30 Kč a také dárkové balení porce kávy v jutovém sáčku za 40 Kč.

Výtěžek sbírky Život dětem o.p.s. použije ve prospěch těžce nemocných dětí, které jsou stabilně odkázány na domácí péči svých rodičů, konkrétně na doplatek invalidních vozíčků, zakoupení rehabilitačních a kompenzačních pomůcek - zdravotních kočárků, chodítek, polohovacích zařízení, přístrojů pro domácí terapii, dále na úhradu ošetřovacího materiálu, speciální výživy nebo ozdravných či rehabilitačních pobytů.

Život dětem o.p.s. srdečně děkuje všem laskavým lidem, kteří si od dobrovolníků - studentů sbírkové předměty zakoupí a přispějí tak k usnadnění života vážně nemocných dětí.

Život dětem o.p.s. byla založena roku 2000 a za tu dobu poskytla pomoc nemocným dětem v celkové výši 214 803 575 Kč.

(http://www.zivotdetem.cz)

Kontakt:

MgA. Maria Křepelková - ředitelka

Mobil: 603216461

Klíčová slova ČR-sociální-zdraví-děti-charita-Život dětem

Média, společnost a životní styl