FRASER WATSON POVEDE ODDĚLENÍ OCEŇOVÁNÍ A PORADENSTVÍ PRO SAVILLS ČESKOU REPUBLIKU A SLOVENSKO

Praha 27. listopadu (PROTEXT)

Fraser Watson se od 1. ledna 2018 stává vedoucím nově vzniklého oddělení oceňování a poradenství

Do mezinárodní realitní poradenské společnosti Savills nastupuje Fraser Watson, který se od 1. ledna 2018 stává vedoucím nově vzniklého oddělení oceňování a poradenství pro Českou republiku a Slovensko.

Fraser Watson, člen RICS, již třináct let působí v oblasti nemovitostí na evropském trhu. Pracoval ve společnosti Cushman & Wakefield Česká republika jak v oddělení oceňování, tak i v investičním oddělení. Poté pracoval pro společnost Amrest jako vedoucí regionálního rozvoje pro střední a východní Evropu a poslední tři roky zastával pozici Head of Real Estate Europe (mimo UK a Irska) pro společnost Sports Direct.com. Tato pozice zahrnovala strategickou odpovědnost za 16 zemí a přes 180 obchodů, správu nemovitostí a přípravu a hodnocení příležitostí pro expanzi.

Fraser Watson uvedl: "Je to mimořádná příležitost stát se součástí Savills, jejíž pražskou pobočku tvoří tým zkušených odborníků. Těším se na naši spolupráci a na vybudování prvotřídního oddělení oceňování a poradenství."

Ben Maudling, výkonný ředitel Savills pro Českou republiku a Slovensko, řekl: "Řada našich domácích i zahraničních klientů, pro které již poskytujeme služby v oblasti oceňování, samozřejmě požaduje i služby v oblasti poradenství. Jsem proto potěšen, že se Fraser stává součástí našeho týmu. Jeho rozsáhlé zkušenosti z maloobchodního sektoru, budou jedinečným a cenným zdrojem jak pro naše klienty, tak pro rozvoj a růst oddělení oceňování, které povede."

Pro více informací kontaktujte:

Ben Maudling, výkonný ředitel pro ČR a SR

ben.maudling@savills.cz