I tu nejtěžší finanční situaci lze rozumně a v klidu řešit

Praha 24. listopadu (PROTEXT)

Někdy se prostě semele všechno najednou. Nedaří se ani v osobním životě, kdy partner odejde nebo se na odchod chystá. Nedaří se pak ani v práci a třeba přijde výpověď nebo doplatek manka, které jste udělali jen proto, že se teď nedokážete soustředit.

Děti potřebují pořád něco do školy, jedno má letos lyžařský kurz. A k tomu se pokazí něco doma, třeba lednice, kterou prostě musíte vyřešit. Navíc přijde ještě pokuta, protože jedno dítko jelo na černo.

I tohle jde sfouknout elegantně

Na první pohled vypadá situace neřešitelně. Nevěšte ale hlavu, vždy se dá najít vhodná půjčka, která může být poskytnuta i jako půjčka na ruku, pokud nechcete, aby se objevila na účtu a aby tedy v rámci rozvodového řízení nemohla být započítána jako další příjem.

Více informací o nebankovních půjčkách najdete zde: https://www.hyperfinance.cz/pujcky/nebankovni-pujcky/.

Legislativa je na vaší straně

Momentální akutní nedostatek financí vyřešíte teda v klidu nebankovní půjčkou. Nebankovní půjčky neměly dobrou pověst, ale dnes jsou pod novou legislativou, která je zpřísnila. Poskytovatel takové půjčky musí splnit mnoho požadavků daných zákonem. A jedním z nich je úplnost informací o půjčce. To je základní předpoklad, abyste se rozhodli pro tu správnou.

Splátky lze nastavit podle vašich potřeb

Navíc je konkurence poskytovatelů nebankovních půjček poměrně velká. I díky online srovnávačům, které vám ihned poskytnou informace o většině půjček vhodných pro vaši situaci. Takže si najděte půjčku ve výši, kterou potřebujete, vyberte si tu nejvýhodnější. A hlavně si s danou společností dohodněte splátkový kalendář podle vašich potřeb.

Pro vyzkoušení porovnávače klikněte sem: https://www.hyperfinance.cz/pujcky/.

Kontakt:

Bezvafinance s.r.o.

Revoluční 724/7,

Staré Město, 110 00 Praha 1

Více informací nájdete na webu: https://www.hyperfinance.cz/

Klíčová slova ČR-finanční a obchodní služby-Bezvafinance

Finance, ekonomika