Devátá generace vína Changyu Cabernet se dostala na světový seznam díky své „síle" a „úchvatné kráse"

Šanghaj 22. listopadu (PROTEXT/PRNewswire)

The advertising video of new generation of Changyu cabernet launched on New York Time Plaza (PRNewsfoto/Yantai Changyu Pioneer Wine Co.)

Sun Jian, Deputy General Manager of Changyu, spoke at the press conference (PRNewsfoto/Yantai Changyu Pioneer Wine Co.)

Společnost Yantai Changyu Pioneer Wine Co., Ltd. oznámila 19. listopadu během Mezinárodního obchodního veletrhu vín v šanghajském národním konferenčním a výstavním centru příchod deváté generace vína Changyu Cabernet, které je uvedeno na celosvětovém seznamu, a při této příležitosti zahájila prodej v Jingdongu. Ve stejný den se také na newyorském náměstí Times Square objevila reklama na novou generaci Changyu Cabernet, která spotřebitelům na celém světě představila mezinárodní charakter značky.

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/609132/

Foto - https://mma.prnewswire.com/media/609131/

Podle úvodu Dr. Li Jiminga, hlavního technika společnosti Changyu, víno Changyu Cabernet pokračuje v úpravě matrice. Předcházející osmá generace řady výrobků Changyu Cabernet 4 byla optimalizovaná pro současnou specializovanou, sběratelskou a mistrovskou edici. Specializovaná edice Cabernetu je silně ovocná. Kolekce Cabernet je prémiová, má komplexní aroma a vyváženou chuť.

Vylepšené víno Changyu Cabernet si získalo vysokou chválu hostů. Robert Geddes MW, světový vinařský mistr, řekl: „První pocit, který z deváté generace Changyu Cabernet mám, je ten, že se v ní setkává Kalifornie s australskou Colavarou a je překvapivě ovocná a květinová."

Jancis Robsion MW, jeden ze tří nejlepších kritiků vína na světě, udělil odrůdě Changyu Cabernet 16 bodů, což je vynikající skóre, které se téměř rovná druhé kategorii vín z oblasti Bordeaux.

Anthony Laixia, předseda Federace francouzských vývozců vína a destilátů, řekl, že navštívil Changyu několikrát. Věří, že kvalita vín Changyu Cabernet se v těchto letech výrazně zlepšila.

Po vstupu do 21. století Changyu Cabernet výrazně zrychluje tempo pronikání do světa, obzvláště v Evropě. Dnes se Changyu Cabernet prodává ve více než 5 000 místech v Evropě a evropští konzumenti čínských vín ho vítají s nadšením. „Je pravděpodobné, že se v následujících pěti letech zvýší roční prodej společnosti Changyu Cabernet z 30 milionů na 50 milionů lahví," uvedl na tiskové konferenci Sun Jian, zástupce generálního ředitele společnosti Changyu.

Odkazy na fotografie:

KONTAKT: Pan Han, Tel.: +86-10-88051148