Společnost Madison Realty Capital poskytla investiční prostředky ve výši 64 milionů dolarů na financování výstavby developerského projektu na adrese 200 Kent Avenue v brooklynském Williamsburgu

New York 19.listopadu (PROTEXT/BusinessWire)

Zkušený místní developer se na firmu MRC obrátil s žádostí o úvěr na výstavbu multifunkčního objektu, který zabírá celý blok na jedné z nejprestižnějších newyorských adres

Madison Realty Capital (MRC) oznámila, že poskytla půjčku ve výši 64,0 miliónů dolarů na výstavbu multifunkčního objektu o výměře 10 900 metrů čtverečných na adrese 200 Kent Avenue, Williamsburg, Brooklyn. Maloobchodní plochy projektu, včetně hlavního průčelí o dálce více než 55,4 metrů si pronajme oblíbený celostátní řetězec potravinových obchodů. Celkově projekt nabízí 4655 metrů čtverečných maloobchodních ploch, 2049 metrů čtverečných kancelářských ploch a restaurací a 4196 metrů čtverečných parkovacích ploch.

“I nadále usilujeme o tom, aby firma MRC byla partnerem pro financování realitních a developerských transakcí, který zákazníkům nabízí komplexní služby na jednom místě, a to i pro rozsáhlé developerské projekty, jako je například ten na adrese 200 Kent Avenue,” řekl Josh Zegen, spoluzakladatel a generální ředitel firmy MRC. “V tomto případě spolupracujeme s dlužníkem, který si od firmy MRC půjčuje opakovaně a je si dobře vědom naší schopnosti nabízet kvalitní služby, zná náš nebyrokratický přístup k investicím a chce využít našich velkých zkušeností na místním trhu. Velmi nás těší, že dokážeme našemu klientovi poskytnout vše, co potřebuje, aby mohl svůj projekt rychle realizovat.”

Objekt se nachází na prázdné parcele o výměře 2098 čtverečných metrů a získal povolení od místního stavebního úřadu na výstavbu šestipodlažního multifunkčního objektu. Adresa 200 Kent Avenue se nachází na prestižním místě čtvrti Williamsburg, jen pár bloků od dalších významných staveb, jako jsou projekt Domino Sugar nebo park Bushwick Inlet Park. Tento projekt na adrese 200 Kent Avenue, s maloobchodními prostorami a podzemními garážemi nabídne ve vyšších patrech kancelářské prostory a restaurace se skvělým výhledem na Manhattan. Dopravní obslužnost tohoto místa je skvělá a vlakové linky J, M, Z, G a L se nachází v těsné blízkosti tohoto objektu.

Společnost MRC má velké zkušenosti s investicemi v okolí Williamsburgu v Brooklynu a již dříve zde zajišťovala financování vysoce kvalitních projektů, jako jsou například hotel The William Vale Hotel či multifunkční projekty na adresách 25 Kent Avenue, 163 North 6th Street, 180 North 7th Street a 646 Lorimer Street.

O společnosti Madison Realty Capital (MRC)

MRC je realitní investiční společnost se sídlem v New Yorku, která se zabývá zprostředkováním úvěrového a projektového financování do realitních projektů. Firma MRC vznikla v roce 2004 a od té doby investovala zhruba 7 miliard dolarů do multifunkčních, kancelářských, rezidenčních, průmyslových i hotelových realitních projektů.

Prohlédněte si zdrojovou verzi této tiskové zprávy na webových stránkách businesswire.com: http://www.businesswire.com/news/home/20171117005588/en/

Kontaktní informace

Dotazy médií:

Great Ink Communications:

Tom Nolan, 212-741-2977

tom@greatink.com

nebo

Eric Waters, 212-741-2977

eric.waters@greatink.com

Zdroj: Madison Realty Capital

Text této zprávy v původním, zdrojovém jazyce je oficiální verzí. Překlad této zprávy do jiných jazyků poskytujeme pouze jako doplňkovou službu. Text zprávy v původním, zdrojovém jazyce je jedinou právně závaznou verzí této tiskové zprávy.

(BW)

Klíčová slova USA-reality-stavby-finance-Madison Realty Capital

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Stavebnictví, bydlení a reality