Kouzlo tradičních Vánoc v e-shopu Manufaktura

Praha 9. listopadu (PROTEXT)

Česká značka Manufaktura připravila pro své zákazníky od 15. listopadu 2017 unikátní možnost zakoupit výběr rukodělných výrobků z dílen výhradně tuzemských řemeslníků v e-shopu Manufaktura v sekci České Vánoce.

Tradiční české produkty od výrobců s mnohaletou rodinnou tradicí nabízí už od roku 1991 ve svých obchodech MANUFAKTURA Original Czech Tradition v historickém centru Prahy. Až dosud byl e-shop Manufaktury orientován výhradně na českou kosmetiku a doplňky pro domácí lázně. Zákazníci tak budou mít nově příležitost udělat si radost nostalgickými ozdobami ze slámy, kukuřičného šustí, dřeva či skla nebo tradičními betlémy a zároveň se seznámit s tradiční českou zručností.

"V případě úspěchu tohoto projektu plánujeme nabídku řemeslných výrobků v e-shopu pravidelně obměňovat a přinášet tak našim zákazníkům zajímavé české výrobky s příběhem, zhotovené tradičními výrobními postupy z místních surovin," říká Bára Čechová, kreativní ředitelka Manufaktury.

Sekce české Vánoce bude k dispozici od 15. listopadu 2017 na www.manufaktura.cz v kategorii Doplňky.

Kontakt:

Barbora Kadičová