Sbírka Srdce dětem

Praha 6. listopadu (PROTEXT)

Od pondělí 6. listopadu do neděle 19. listopadu proběhne celorepubliková sbírka Srdce dětem. Během ní mohou lidé ve všech prodejnách Lidl přispívat rodinám pečujícím o těžce nemocné děti. Přispět lze i jednoduše online.

Vybrané peníze rozděluje obecně prospěšná společnost Život dětem rodinám s těžce nemocnými dětmi. Nevěnuje jim však hotové peníze, ale pořizuje za ně konkrétní zdravotnický materiál, nejrůznější pomůcky nebo léčebné a rehabilitační pobyty. Zásluhou této sbírky jsme jednou z mála neziskovývch organizací, která může potřebným pomáhat po celý rok. Sbírka pomáhá především dětem potýkajícím se s dětskou mozkovou obrnou, onkologickým onemocněním, cystickou fibrózou, mukopolysacharidózou, nemocí motýlích křídel, autismem, spinální svalovou atrofií a dystrofií či různými kombinovanými onemocněními

Do sbírky se můžete zapojit v jakékoliv prodejně Lidl. Za 30 Kč získáte samolepku ve tvaru srdce, kterou můžete nalepit na tablo ve výlohách prodejny a symbolicky jej tak věnovat nemocným dětem.

Nově můžete virtuální srdíčko zakoupit i online na app.srdcedetem.cz nebo prostřednictvím facebook.com/lidlcesko.

Sbírka probíhá v prodejnách Lidl již posedmé. Za tu dobu přinesla více než 76 milionů korun a pomohla zlepšit život více než 1 600 rodinám.

Kontakt:

MgA. Maria Křepelková - ředitelka

Mail: maria.krepelkova@zivotdetem.cz

Mobil: 603216461

Klíčová slova ČR-sociální-trh-děti-charita

Obchod, marketing
Média, společnost a životní styl