Společnost FMC dokončila transformační transakce se společností DuPont

Filadelfie 2. listopadu (PROTEXT/PRNewswire)

Společnost FMC Corporation (NYSE: FMC) dnes oznámila, že úspěšně dokončila uzavření dvou probíhajících transakcí se společností DuPont. Společnosti podepsaly dne 31. března 2017 konečnou dohodu a nyní splňují všechny nezbytné podmínky a schválení. Společnost FMC získala část podnikání společnosti DuPont Crop Protection, kterou musela pozbýt, aby splnila rozhodnutí Evropské komise týkající se jejího spojení s firmou The Dow Chemical Company, které bylo dokončeno 31. srpna 2017 a vytvořilo společnost DowDuPont(TM). Kromě toho společnost FMC dokončila prodej společnosti FMC Health and Nutrition společnosti DuPont.

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/594902/FMC_CORPORATION_LOGO.jpg

Společnost poskytne první pohled na kombinovanou společnost a začlenění této akvizice příští týden jako součást svého konferenčního hovoru pro oznámení výnosů za třetí čtvrtletí roku 2017, a to v úterý 7. listopadu 2017 v 9:00 východoamerického času.

O společnosti FMC

Po více než jedno století společnost FMC poskytuje inovační řešení, aplikace a kvalitní produkty na globálních zemědělských, průmyslových a spotřebitelských trzích. Dne 1. listopadu 2017 získala společnost FMC významnou část podnikání společnosti DuPont Crop Protection. Pro forma příjmy FMC v roce 2016 činily přibližně 4 miliardy dolarů.(1) Společnost FMC zaměstnává přibližně 7000 lidí na celém světě a provozuje své obchodní činnosti ve dvou segmentech: FMC zemědělská řešení, FMC a FMC lithium. Pro více informací navštivte webové stránky www.FMC.com.

(1) Údaj o pro forma tržbách za rok 2016 předpokládá, že transakce se společností DuPont nastaly na začátku roku, zahrnují dvanáct měsíců tržeb z podnikání společnosti DuPont Crop Protection a vylučují příjmy ze společnosti FMC Health and Nutrition. Pro forma tržby odráží výpočet společnosti FMC k datu výpočtu, který vychází z aktuálně dostupných informací. Formulář 8-K bude podán do 75 dnů od data transakce a bude obsahovat neauditované pro forma kondenzované finanční informace související s těmito transakcemi.

Prohlášení o bezpečném přístavu (Safe Harbor Statement) podle zákona o soukromých cenných papírech z roku 1995: Prohlášení v této zprávě, která jsou výhledovými prohlášeními, podléhají různým rizikům a nejistotám spojeným s konkrétními faktory popsanými ve formuláři 10-K FMC Corporation 2016 a dalších podkladech předložených komisi cenných papírů SEC. Takové informace obsažené v tomto dokumentu představují nejlepší odhad managementu k datu tohoto rozhodnutí na základě aktuálně dostupných informací. Společnost FMC Corporation nemá v úmyslu tyto informace aktualizovat a odmítá v tomto smyslu jakoukoli zákonnou povinnost. Historické informace nemusí nutně znamenat budoucí výkonnost.

KONTAKT: Kontakt pro média: Dwayne Roark +1.215.299.6820, dwayne.roark@fmc.com; Kontakt pro investory: Michael Wherley +1.215.299.6543, michael.wherley@fmc.com

Klíčová slova USA-obchod-trh-zemědělství-FMC Corporation

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Zemědělství, životní prostředí