Společnost MCI získala značky FLOWTRONEX a WET (Technologie vodních zařízení)

Dallas 1. listopadu (PROTEXT/PRNewswire)

MCI, přední společnost v oblasti návrhu a výroby průmyslových řídících systémů, elektrických uzávěrů, trávníků a městských čerpacích stanic, dnes oznámila, že získala výrobní značky FLOWTRONEX a Water Equipment Technologies (WET) společnosti XYLEM, INC., dříve součásti ITT Industries. Značky Flowtronex a WET zajišťují golfové, krajinné, zemědělské a vodohospodářské projekty již více než 40 let.

„Tým FLOWTRONEX / WET je světovou třídou a sdílí stejné zájmy jako MCI - vytváří nejmodernější technologické produkty pro naše zákazníky a průmyslová odvětví, ve kterých působíme," uvedl generální ředitel společnosti MCI James Carter. Spojením obou společností MCI posiluje svou průmyslovou strategii s cílem upevnit pozici na domácích trzích a rozšířit mezinárodní trh s využitím vývoje značek FLOWTRONEX / WET za posledních 40 let. Značky FLOWTRONEX a WET budou těžit z dalších produktů, schopností a technologií vyvinutých a vyráběných společností MCI v průběhu své 37leté historie. Je to úžasná synergie, která posiluje trh.

Pro další informace kontaktujte:

info@MCIFLOWTRONEX.COM

Logo - http://mma.prnewswire.com/media/590852/MCI_Logo.jpg

Klíčová slova USA-průmysl-stroje-MCI

USA, Kanada, OSN, svět a Arktida (us)

Auto-moto, doprava a stroje
Zpracovatelský a výrobní průmysl