Společnost LONGi byla bankou Goldman Sachs vybrána na seznam „New China Nifty 50"

Peking 31. října (PROTEXT/PRNewswire)

Největší světová investiční banka Goldman Sachs nedávno vytvořila seznam 50 akcií, které odrážejí čínskou ekonomiku v nové fázi, nazvaný „New China Nifty 50", (50 důmyslných v nové Číně). LONGi Green Energy Technology Co., Ltd. (SHA: 601012) je jedinou společností vybranou z oboru nových energií. Akcie „Nifty 50" by měly splňovat tři podmínky: růst čistého zisku vyšší než 15 %, míra návratnosti vlastního kapitálu (ROE) vyšší než 15 % ve třech po sobě jdoucích letech a poměr ceny k zisku (P/E) nižší než 35. Akcie „New China Nifty 50" by měly mít ještě vyšší míru růstu, vyšší zisk a nižší finanční páku.

Společnost LONGi, největší světový výrobce monokrystalických křemíkových produktů, byla oceněna kapitálovým trhem a stala se největším světovým výrobcem solárních zařízení.

Tendence a potenciální hodnota akcií společnosti LONGi odráží rostoucí poptávku po monokrystalických solárních produktech, která je stimulována růstem distribuovaných solárních zařízení, rozšířením programu Top Runner a vývojem solárních projektů snižujících chudobu. V rámci silné konkurence v solárním průmyslu společnost LONGi na jedné straně rozšiřuje schopnost řešit silnou poptávku na trhu a z druhé strany neustále zlepšuje technickou úroveň monokrystalických křemíkových panelů, článků a modulů pomocí technologie, protože konkurenceschopnost a její technologie monokrystalických výrobků je vždy řadily na přední pozice v oboru. Právě tyto faktory učinily společnost LONGi jediným podnikem v oboru nových energií průmyslu, který byl vybrán do seznamu „New China Nifty 50" banky Goldman Sachs.

KONTAKT: Paní Amy Ma, +86-183-9213-1832, mayy@longi-silicon.com

Klíčová slova Čína-energie-průmysl-LONGi Solar